luni, 31 octombrie 2016

Videochat Charmstudios

Videochat la  Charm Studios. Videochatul- este deconectare

Videochatul, pana nu de mult era un subiect tabu. Sunt foarte multe persoane, la noi si in lume, care evita acest subiect. Ei, uite ca eu nu evit un asemenea subiect, din unghiul meu de vedere, de blogger:)…pentru ca videochatul inseamna detensionare, divertisment, sanatate si de ce nu, fericire.
Eu am intalnit doua categorii de oameni. Din prima categorie fac parte cei carora le plac si sunt dispusi sa acceseze un site ( vezi: www.charmstudios.ro ), ce ofera videochat, indiferent de situatie: oboseala, sanatate, etc…Si, cea de-a doua categorie de oamenii, timizi sau pudici, care nu gasesc vreo placere in videochat…

Citeam intr-una din zile intr-o revista, nu-i dau numele, despre beneficiile pe care le are sexul asupra sanatatii. Vedeti, ca de aici a venit si hotararea de a aborda acest subiect, delicat pentru unii. Dar, nu si pentru mine. De ce ar fi. Daca exista, nu trebuie sa discutam?

Sa revin la aceasta revista, acolo se vorbea despre faptul ca sexul ajuta la arderea caloriilor, sexul elimina stresul si astfel devii mai pozitiv, sexul ne face mai longevivi, confera increderea de sine, modeleaza silueta unei femeii o tonifiaza dar intreține in acelasi timp si sanatatea cardiovasculara.
Iata cateva din efectele pozitive si nebanuite. Vedeti si voi ca sanatatea poate fi intretinuta si prin sex…dar videochatul nu inseamna sex, cum unii isi inchipuie. Videochatul, este deconectare, este relaxare, este evadarea din cotidian, sanatate, fericire, tinerete, si de ce nu divertisment si fantezie.
Acum citind aceasta revista si sunt intru totul de acord cu ei si bineinteles cu cei care au cercetat aspectele si beneficiile.
Dar, nu despre asta as fi vrut eu sa vorbesc, ci despre faptul ca se castiga foarte bine din aceasta activitate, de catre ele, modele de videochat…si daca te uiti pe site-urile de joburi, vei gasi cele mai multe oferte de angajari. Spre exemplu la acest site (www.charmstudios.ro) angajarile se fac pe baza de interviu. Si se ofera un contract de munca legal.

Exista si o nouate, pe care am descoperit-o accesand pagina site-ului Charm Studios. Persoanele dornice de angajare in acest domeniu pot aplica online. Este mult mai confortabil sa stai in fata monitorului si sa sustii un interviu de angajare online.

Recunosc, mie unul mi se pare confortabila aceasta optiune noua de angajare. Poate cu unii, in cazul de fata, unele, vor sa vada conditiile de munca si prefera contactul direct cu angajatorul si noul lor, loc de munca. Pentru aceste persoane exista o pagina de contact cu numerele de telefon, pentru programare la un interviu.

Asadar, videochatul este o activitate legala, aducatoare de profituri, iar in aceasta perioada cand un loc de munca bine platit e cam greu de gasit, eu, consider jobul intr-un studio de videochat ca orice job, atat timp cat exista un contract de munca si firma care administreaza studioul, plateste toate darile catre stat, nu vad de ce nu ar fi benefica societatii noastre.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi foarte profitabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu