vineri, 24 iunie 2016

Mall, scari rulante, elevatoare...

Scari rulante la mall

Mai zilele trecute am fost la mall. Noroc cu minunatia de scari rulante pentru mall-uri, ca altfel nu stiu cum mai ajungeam acasa. Probabil ca picioarele ar fi fost umflate. De mers, fireste! Sa urci si sa cobori pe scari dupa un produs sau altul din magazine diferite ar fi fost un calvar. De aceea cel care a gandit, proiectat si executat acest mall a avut o idee fantastica, cu aceste scari rulante.


Una peste alta, minunatiile de scari au fost eficiente in cazul meu, dar mai vreau sa subliniez un lucru. Vazand logo-ul MP IFMA, am crezut initial ca e vorba de o firma straina. Nu imi imagineam ca exista o firma romaneasca care poate realiza asa ceva. Doar cand am ajuns acasa si avand in minte logo-ul, am descoperit firma. Bineinteles, accesand internetul.
Pe site-ul lor, www.mpifma.ro, am vazut modelul scari rulante, care imi fusese atat de utila. Si, tot de acolo, am aflat ca este o firma romaneasca cu foarte multa experienta( peste 25 de ani) ce activeaza pe piata romaneasca de dinainte de "89.
La ora aceasta, MP IFMA, are puncte de lucru in: Iasi, Roman, Braila, Constanta, Brasov, Targu Jiu si Timisoara. Deci, s-a dezvoltat frumos imbogatindu-si portofoliul cu noi clienti.

Tot de pe site am aflat si de lifturile montate de ei si de elevatoare.

Scari rulante, lifturi si elevatoare de la MP IFMA

Elevatoarele sunt acele instaltii ce au rol in transportul diferitelor materiale grele in plan vertical sau la ridicarea lor, pe distante mici.

Scarile rulante, lifturile, elevatoarele au rolul de au rolul de a imbunatati traficul de persoane si marfuri din cladiri.


Intretinere MP IFMA

Cel de la MP IFMA au un departament special destinat intretineri. Clientul nu trebuie sa-si faca griji in privinta functionari. In baza unui contract de prestari servicii, reparatiile si intretinerile sunt efectuate de catre specialisti.

Serviciul destinat clientilor este disponibil 24 ore / 365 zile. Tel. +40 21 312 07 01

In incheiere, doresc sa subliniez inca odata utilitatea scarilor rulante, din mall. Fara ele cumparaturile de la mall ar fi fost mult mai dificile.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu