miercuri, 4 mai 2016

Program international educational in Romania.

Comunicat de presa - Program international educational in Romania. Vara, copiii cu varste intre 4 si 15 ani invata limba engleza dupa o metoda revolutionara inventata de un reputat profesor britanic!

Centrul International Educational Helen Doron English organizeaza, in perioada iulie – august 2016, “Summer School HDE”, cu activitati exclusiv in limba engleza, pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani. Programul educational face parte dintr-un amplu proiect international de invatarea a limbii engleze, care are elevi in peste 30 de tari din lume si care a pregatit peste 2 milioane de copii.
Cursurile dedicate celor mici sunt configurate astfel incat sa respecte revolutionara metoda didactica pentru invatarea limbii engleze, care a fost inventata și implementata cu succes, peste tot in lume, de celebrul profesor britanic Helen Doron. In timpul verii au loc cursuri pentru imbunatatirea limbii engleze vorbite, prin activitati de divertisment, dar și cursuri intensive, destinate recuperarii sau avansarii in studiul englezei pentru copiii care deja invata aceasta limba la scoala. Copiii vor simula in clasa situatii reale pe care le pot intalni ca vorbitori de limba engleza din alte tari, iar cantecele si activitatile dinamice sunt omniprezente in timpul cursului, pe fundalul muzicii adaptate varstei. Activitatile includ teatru, muzica, dans, creatie si multe altele, toate in limba lui Shakespeare.
“Din experienta celor peste 7 ani de la implementarea programului educational international in Romania, am observat o predispozitie mult mai mare pentru invatare atunci cand copiii sunt implicati in activitati distractive, schimb de roluri si ascultare de muzica tematica pe fundal. In ziua de azi, cand copiii sunt foarte greu de separat de tehnologie si e practic imposibil sa le mai captezi atentia prin metodele clasice de invatare, revolutionara metoda inventata de profesorul Helen Doron presupune integrarea elementelor educative in activitati distractive, si nu ignorarea nevoii copiilor pentru distractie. De cealalta parte, noi consideram ca invatarea limbii engleze este imperios necesara pentru educatia copiilor din Romania, deoarece ii va ajuta sa se adapteze mult mai ușor la rigorile societatii viitoare, bazate pe relatii economice și sociale intercomunitare”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.
Numarul de locuri pentru programul international de vara este limitat, iar pentru a rezerva un loc la Summer School 2016, cei interesati pot suna la numarul de telefon 0723949393. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.HelenDoron.ro.
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.

Un comentariu: