luni, 8 februarie 2016

Ce calitati iti trebuie pentru angajari in videochat

.

Ce calitati iti trebuie pentru angajari in videochat
Multe tinere din ziua de astazi sunt din ce in ce mai atrase de meseria de model online sau model de videochat. La prima vedere, daca nu stii despre ce este vorba, cu siguranta ai tendinta de a le condamna pentru alegerea facuta, insa, dupa ce te documentezi putin si afli care sunt avantajele lucrului intr-un studio de videochat profesional cum este Studio 20, iti dai seama ca aceste fete fac o alegere foarte buna pentru ele si ar trebui apreciate pentru munca depusa si pentru premiile internationale castigate. Da, ati citit bine! Ele merg la festivaluri de profil din industria de divertisment pentru adulti si vin acasa cu trofee, videochatul fiind inca un domeniu care ne face tara cunoscuta in lume. Eu, unul, sunt mandru de ele!


E clar ca banii constituie principala motivatie cand te duci la angajari in videochat, castigurile din acest domeniu fiind foarte mari. Insa cine crede ca videochatul este floare la ureche, se insala amarnic. Implica foarte multa munca, seriozitate, dedicare si abilitati native de comunicare, asa ca fetele acestea isi merita fiecare banut. Dar cum se castiga mai exact miile de euro, de care citim in anunturile de angajari in videochat? Desi multi asociaza acest domeniu cu industria adult, am fost surprins sa aflu ca la Studio 20 exista si varianta de a face videochat glamour, adica fetele sunt cat se poate de imbracate, dar reusesc sa mentina treaz interesul membrilor de pe respectivele site-uri cu ajutorul farmecului si inteligentei lor.

Deci se poate face videochat fara nuditate!

Atunci, daca nu te dezbraci, ce calitati iti trebuie sa devii un model de top, care se realizeaza financiar in doar 2-3 ani, nu intr-o viata intreaga, ca majoritatea oamenilor?

Ambitia este extrem de importanta, daca nu cea mai importanta. Nu e o meserie usoara, insa daca esti implicata si determinata sa treci peste orice obstacol, vei reusi sa faci multi bani inca din primele luni de activitate. Cei de la Studio 20 oricum ofera, la inceput, o perioada de training, pentru a le invata pe cele care apeleaza la angajari videochat pentru prima oara tot ceea ce trebuie sa stie, insa mai departe totul tine de ambitia fiecareia. Chiar daca sunt zile proaste, cand nu te solicita nimeni ore intregi pentru sesiuni private, adica platite, chiar daca nu te descurci intr-o situatie, chiar daca ai probleme personale, care iti distrag atentia, trebuie sa fii constienta ca si videochatul este un job ca oricare altul, care necesita sacrificii, daca vrei sa reusesti cu adevarat.

Insa merita din plin! In numai cativa ani, poti sa-ti cumperi o casa, o masina, sa calatoresti prin toata lumea, sa-ti faci operatiile estetice la care ai visat mereu si sa-ti cumperi tot ceea ce vrei.

Una dintre cele mai importante cerinte in aceasta bransa nu este aspectul fizic de topmodel, ci cunostintele de limba engleza. Nu poti castiga bine, odata ce ai venit la angajari in videochat, daca nu comunici foarte bine cu membrii site-urilor internationale. Iar acest lucru se face in engleza. Nu te teme daca nu o stapanesti foarte bine, caci Studio 20 ofera modelelor cursuri gratuite de engleza, pentru ca acestea sa devina fluente in aceasta limba straina.

Dorinta de a progresa este o trasatura, care transforma un model de videochat obisnuit intr-unul care ajunge chiar si la 10.000 de dolari pe luna. Trebuie sa fii mereu dispusa sa inveti, sa te intreci pe tine, sa-ti depasesti fricile, slabiciunile, defectele si sa-ti pui feminitatea in valoare la orice ora din zi si din noapte.

Odata ce te-ai hotarat sa apuci pe drumul catre angajari in videochat, aspectul tau fizic trebuie sa fie impecabil: machiajul, hainele, parul, accesoriile, unghiile etc, toate trebuie sa contribuie la imaginea ta de regina a seductiei. Studio 20 iti poate oferi cursuri gratuite de machiaj, te ajuta financiar cu tinutele, make-up-ul si hairstyling-ul pentru ca tu sa ai o imagine impecabila si sa-ti pui in valoare atuurile.

Pentru a ajunge in varf, la locul de munca, trebuie sa ai mereu o atitudine si o conduita corecte. Trebuie sa iti vezi mereu interesul si sa treci peste micile neplaceri ale zilei, asa cum ar face orice profesionist. Fiecare are parte de lucruri mai putin placute la job, insa o atitudine detasata, calma si atenta, te ajuta sa treci peste toate si sa-ti vezi de treaba, ca si cum nimeni nu te poate abate de la drumul tau catre succes. Pentru acest lucru este nevoie de organizare: somn, alimentatie corecta, intretinere fizica etc.

Daca iti doresti sa apelezi la angajari videochat si sa devii si tu un model de succes, contacteaza Studio 20 la 0724.777.757 si 0748.777.757 sau trimite un mail la angajari@studio20.ro. Vei sta de vorba cu un reprezentant al acestui studio de videochat, care iti va raspunde la orice fel de intrebare legata de angajari videochat si te va ajuta sa-ti dai seama ca faci una dintre cele mai bune alegeri din viata ta.

Un comentariu: