miercuri, 6 ianuarie 2016

Johannis - o să plece într-o vacanță de Crăciunul pe rit vechi?

JOHANNIS, JUSTIȚIA ȘI DUBLA MĂSURĂ

Johannis i-a cerut demisia lui Ponta pentru că premierului i se intentase un proces. Acum Johannis va fi invitat de onoare la ședința de bilanț a Consiliului Superior al Magistraturii, organism care conduce și controlează Justiția, și, mai mult decât atât, va conduce ședința respectivă. În același timp, Johannis are un proces pe rol prin care cere să i se dea înapoi una dintre cele șase case din Sibiu. Justiția, pe care, iată, o prezidează, a stabilit printr-o sentință definitivă și irevocabilă că respectivul imobil a fost obținut prin fals, uz de fals și rea credință.


Ce credeți, Justiția îi va da casa înapoi? Eu cred că Justiția madamei Livia Stanciu știe că toți suntem egali în fața legii, dar ea, Livia Stanciu și acum și Johannis sunt mai egali...

Dacă Johannis ar avea - dar nu are! - un minim respect pentru poporul român, ar găsi un motiv să nu participe la ședința CSM, cum ar fi... să plece într-o vacanță de Crăciunul pe rit vechi.

3 comentarii:

  1. La Radio Erevan / Cand se intoarce Iohannis in tara ? / Luni , pentru ca dna Carmen are ora de dirigintie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai putea sa strige DUMBRAVA,pana cadea ghinda din codru,ca-ci KAISERUL se perpeleste un pic prin FLORIDA.....De ghinion fiecare DUMBRAVA cu ``USCATURA``ei !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. te-a ascultat si si-a prelungit vacanta!

    RăspundețiȘtergere