sâmbătă, 6 iunie 2015

Vara, tobogane, distractie pentru copii

A sosit vara si, in parc la tobogane pentru copii, este agitatie mare. Vara este anotimpul in care cei mici se pot distra, pot zburda prin parc, pentru a-si descarca energiile inutile in aer liber. Toboganele din parc sunt locul preferat al multor copii.
Pe langa aceste tobogane din parcuri exista posibilitatea de a chizitiona tobogane de exterior, atunci cand dispui de o curte. Sunt multe persoane ai caror copii se bucura de acest mijloc util de joaca. Dar, de fiecare data cand se achizitioneaza un astfel de produs trebuie avut in vedere siguranta copilului. Ea trebuie sa fie pe primul loc. De aceea ar trebui achizitinat un tobogan de exterior cat mai sigur. Nu se recomanda atunci cand copilul este mic sa il lasi nesupravegheat, deoarece exista riscul unei accidentari, chiar daca acestea sunt bine realizate cu mijloce de protectie. Oricand un copil poate sa cada de pe un tobogan.


Daca doriti si aveti spatiul necesar pentru a monta un asemenea mijloc de joaca, puteti alege sa achizitionati un tobogan si din mediul online Pe site-ul toyz.ro, gasiti o gama diversificata de asememea produse destinate celor mici.

In ultima perioada au aparut tot felul de oferte, de aceea eu ma voi opri la doua dintre ele:
1  BabyGo Tobogan Happy – Red-Blue


Un tobogan pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani. Are urmatoarele dimensiuni: 33 x 25 x 56 cm. Este confectionat dintr-un plastic solid neexistand riscul vreunei zgarieturi. Acest model de tobogan poate fi pliat usor pentru a fi depozitat.










KBT Tobogan HDPE REX Rampa 120 cm - Apple


Acest model de tobogan poate fi utilizat ca un tobogan cu apa, avand posibilitatea conectari unui furtun de apa in partea din spate. Fiecare tobogan de acest model dispune de-o rampa de 120 cm are si are un orificiu pentru furtun! Are caracteristici foarte bune de alunecare datorita unui procedeu special din faza de fabricatie.
Poate fi montat usor in curte diametrul suruburilor de prindere (neincluse) este de 5 sau 6 mm.

Un alt avantaj al achizitionari unui produs de acest tip este ca livrarea unei comenzi se face in maxim doua zile lucratoare din momentul confirmari, prin curier.

Cei care au mai multi copii se pot bucura acum de ofertele de pe site-ul toyz.ro, de asemenea se pot informa accesand acest link,, poate o sa va inspira din ce veti citi si vedea.

Din blogosfera romaneasca va doresc voua si mictilor vostri, spor la distractie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu