marți, 19 mai 2015

Steaua București și Pandurii Târgu Jiu in finala Cupei Ligii Adeplast

Finala Cupei Ligii Adeplast, între formațiile Steaua București și Pandurii Târgu Jiu, se va disputa miercuri (20 mai) pe Arena Națională din București, de la ora 20,00, și va avea la centru pe arbitrul vâlcean Adrian Comănescu.

"Este important că am ajuns în finală și ne dorim victoria. Vrem ca și Cupa Ligii să fie în vitrina clubului Steaua. Se întâlnesc două echipe foarte bune. Pandurii deține mulți jucători tehnici și sperăm să fie un spectacol agreabil și în tribune și pe gazon", a spus antrenorul stelist în conferința de presă.

Întrebat dacă va proteja titularii pentru jocurile importante din campionat, C. Gâlcă a răspuns laconic: "Vom vedea mâine".
Antrenorul echipei Steaua, a mai mentionat ca o victorie în meciul de mâine le va da mai multă încredere jucătorilor săi, pentru ultimele partide din campionat
La întâlnirea de azi, cu ziaristii, a fost prezent si jucătorul stelist Alex Chipciu, care a spus ca: "Orice trofeu este important pentru noi. Steaua dorește să câștige toate competițiile în care este implicată".
Alex Chipciu a mai spus ca îsi dorește sa îi aiba aproape pe suporterii care tin cu Steaua Bucuresti, inclusiv pe cei care sunt suparati din cauza disputei pe seama clubului cu Ministerul Apararii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu