marți, 21 aprilie 2015

Mancarea potrivita pentru pisici de la www.petpal.ro


                               Alege mancarea potrivita pentru pisici de la www.petpal.ro

Ce te faci daca tocmai ai devenit proprietarul unei pisici? Sau, poate esti pasionat de aceste animale de companie si nu stii ce hrana sa le alegi? Pentru ca hrana este foarte importanta, chiar si pentru o pisica sau un caine.
La animalele de companie, alimentatia este ca si in cazul nostru, al oamenilor. Aceasta poate afecta nu doar starea de sanatate ci si comportamentul animalelor, nivelul de energie si starea lor. Daca apelam la un medic veterinar, atunci situatia se va imbunatati, deoarece acesta ne va recomanda alimentatia necesara animalului de companie. Ne va spune ceea ce trebuie sa alegem, din gama variata de produse destinata necuvantatoarelor.

O recomandare din parte unui medic veterinar este binevenit atunci cand suntem pusi in situatia de a avea un animal de companie, fie ca-i o pisica, fie ca-i un caine.
Este foarte bine ca alimentatia pe care o vom da unei pisici sa fie pe cat se poate de naturala. Sa nu contina cereale, dar sa aiba incorporata minerale si vitamine din abundenta. Asa ne vom asigura ca alimentatia va avea un rol important in imbunatatirea starii de sanatate.
Cu siguranta ca si-o bucata de carne bine gatita, cu arome, va fi atractiva. Felinele sunt de fapt carnivore si n-ar trebui sa uitam acest aspect.
Hrana spre care ne indreptam trebuie sa contina proteine pe care stomacul animalelor de companie le pot digera usor.
Aminoacizii au si ei un rol destul de  important in cresterea si consoliderea corpului, unui animal de companie.
Pestele, in cazul pisicilor, poate constitui un alt beneficiu. Acesta ofera o sursa bogata de aminoacizi grasi OMEGA 3. Importanti in dezvoltarea sistemului imunitar. Ajuta, de asemenea la crestearea unei blanite stralucitoare.
In alta ordine de idei, atunci cand ne decidem, ce alimente vom administra animalului de companie trebuie sa vedem si compozitia chimica a lor: fibre, grasimi, apa, etc. Opiniile celor care detin asemenea animale, ne pot ajuta in luarea unei decizii.
Lista de ingrediente pe care o gasim la produsele achizitionate ne va edifica in legatura cu produsul pe care dorim sa-l oferim animalului de companie.
In incheiere, pentru a nu da gres, va recomand un magazin online www.petpal.ro, in care veti gasi produse pentru animalulu de companie
Daca iti doresti sa nu ai probleme in alimentatia unui animal de companie, poti avea incredere in sugestia mea.
Din blogosfera romaneasca s-aveti o zi frumoasa!

Un comentariu: