vineri, 30 ianuarie 2015

Lectii dans pentru nunta ieftine

De ce sa iau niste lectii de dans? Dansul se invata in copilarie, cel tarziu la varsta adolescentei, ar zice multi.
Altii sunt de parere ca dansul se simte, nu trebuie sa-l inveti. Conform acestora, este ilogic sa inveti dansul, deoarece este instinctual.
Mai stiu o categorie, este adevar destul de mica, care spune ca nu este necesar sa iei lectii de dans, doar asta o faci printre prieteni. Cum sa te faci de ras cand esti cu prieteni? Voi, stiti sa dansati?

Daca va suna cunoscute toate cele enumerate de mine mai sus, probabil ca ati gandit si voi ca mine. Sau aveti cunostinte care au gandit asa.
Sunt situatii in care lectii de dans iau viitori miri. Motivatia fiind una destul de simpla. Trebuie sa stie sa danseze la nunta lor. Nu ca celelalte nunti, la care vor participa, n-ar conta.
Acum sa coboram cu picioarele pe pamant. Lectii dans pentru nunta ieftine, cauta multi dintre cei care urmeaza sa isi uneasca destinele.
De ce merge lumea sa ia lectii de dans? Asa , la modul general, zic! Sa vedem cateva din motive!


1. Barbatii, in general sunt mai greoi, cand vine vorba de dans. Si, cum sotia nu poate merge la un eveniment, nunta, botez, etc, fara el, acesta trebuie sa se "sacrifice". Doar se stie, cine nu stie sa danseze, in familie. Si, ce surpriza, va fi!

2. Sunt situatii in care un barbat este la un alt nivel. Mai jos, in majoritatea cazurilor. Daca merg la un eveniment, el isi poate face de ras partenera de viata si de dans, fireste! Asa ca ori stau acasa, ori ia lectii de dans el.

3. De multe ori este invocata lipsa timpului. Iar atunci cand exista putin timp liber, se poate petrece altfel. Putina miscare si-o iesire cu prietenii la o bere...Doar, partenera de viata stia, ca el nu stie sa danseze. Asa era si cand s-au intalnit prima oara. De ce sa mai invete acum? De ce ar mai invata, daca in urma cu zece ani, nu a contat!

Asadar, eu cred ca cel mai bine ar fi ca dansul sa fie invatat de mic. Pana pe la varsta adolescentei. Altfel, de la 35 de ani incolo lucrurile astea mai greu prind...

Daca nu stiti sa dansati si, totusi doriti sa luati lectii dans nunta ieftine , latino-time este locul ideal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu