vineri, 5 decembrie 2014

Epilare definitiva

"Epilare definitiva” este o expresia des intalnita si folosita de foarte multe femei de la noi si din lumea intreaga. Acest tratament este cautat prin intrebarile adresate prietenelor, colegelor, cunostintelor sau prin cautarile de pe internet.
Pentru a fi un pic in tema, am cautat si eu informatii pe net, pe diferite forumuri, dar si pe la celebrele saloane de cosmetica. Asadar:

 1. De la bun inceput trebuie spus ca epilarea nu e unul si acelasi lucru cu depilarea. In timp ce epilarea se refera la parul de deasupra pielii, depilarea se refera la parul de la suprafata pielii.


Expresia ”epilare definitiva” este, in opinia specialistilor, un pic ambigua. Fiind mai potrivita aceea de epilare ”de lunga durata” , deoarece aceasta inventie se foloseste la scara larga de vreo10-15 ani, si nimeni deocamdata nu a parcurs durata medie de viata a unei persoane pentru a putea spune cu certitudine ca este fara vreun dubiu "definitiva". Epilarea de lunga durata se realizeaza asadar pe parcursul mai multor sedinte. Deci, este una progresiva, deoarece nu se poate realiza dintr-o singura sedinta.

Doua chestii importante:

1.La inceput epilarea se facea prin metode clasice, adica cele cu ceara. Un chin pentru cele care apelau la acest procedeu sau poate ca mai sunt astfel de persoane. Acum exista metode moderne, cu epilatoare din ultima generatie.
2. Epilarea definitiva se poate realiza prin distrugerea tuturor radacinilor firelor de par prin intermediul caldurii - temperatura folosita fiind de 70 grade Celsius.
Daca procedura este corect folosita, radacinile firelor de par vor fi distruse si, teoretic nu ar trebui sa mai apara..

O femeie moderna isi va dori intotdeauna o epilare definitiva deoarece:

1. Isi doreste sa fie in permanenta frumoasa si gata oricand pentru a fi adulata si admirata precum o zeita de catre sot sau iubitul ei.

2. Femeia moderna este mai mereu pe fuga datorita agendei incarcate, asadar scapa de-o grija, a epilarii.

3. In plus, pe langa timpul economist, se va vedea si in bugetul personal. Timpul pentru a se epila la sau in baie va fi zero.

4. Bugetul pe care il aloca produsele cosmetice pentru epilare vor pute fi folositi pentru alte produse, imbracaminte sau incaltaminte :)  .

5  Daca epilarea cu ceara este dureroasa, epilare definitiva este mai putin dureroasa ...

Acum, daca doriti, epilare definitiva Suceava , va puteti face o programare prin e-mail: programari@epilaredefinitivasuceava.ro sau la nr de telefon: 0741 123 456


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu