luni, 24 noiembrie 2014

Victor Ionita noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep la ales pe Victor Ionita. Acesta va fi antrenorul pentru anul competitional 2015. Anuntul a fost facut de Virginia Ruzici, managerul jucatoarei printr-un comunicat de presa.
„Începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici, manager, Victor Ioniţă -antrenor, Theodor Cercel - preparator fizic.” se arată în comunicatul de presă. „De asemenea, începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt" se spune in comunicat.
Victor Ionita este fost component al echipei de Cupa Davis a României, si-a ocupat locul 187 mondial, cel mai bun din intreaga sa cariera, in luna mai 2005. 
S-a retras din activitatea competitionala in 2012, si  s-a dedicat antrenoratului.
Victor Ionita a pregatit-o pe Sorana Cîrstea in ultimele doua sezoane. Sorana Cîrstea a ajuns in finala, de la Toronto si  Tianjin. Contractul dintre Victor Ionita si Sorana Cîrstea, a expirat la finalul acestui sezon, iar cei doi au decis sa nu il mai reînnoiasca. 
Tot luna trecuta s-a incheiat si contractul dintre Simona Halep si antrenorul belgian Wim Fissette, tehnicianul, alaturi de care Simona a castigat in acest sezon doua trofee, cel de la Doha si Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu