luni, 10 noiembrie 2014

In Arad se construieste cel mai mare parc de distractie

Aradul va fi  orasul din România care avea cel mai mare parc de distractii construit in cadrul unui mall.

Pentru realizarea zonei de entertainment, dezvoltatorul imobiliar va investi 1 milion de euro, iar parcul de distractii va fi amenajat în centrul comercial Galleria Arad.

Parcul de distractii se întinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati, la etajul 2 al mall-ului, completand mixul de chiriasi, care include zona de food court, spatii de joaca pentru copii, Pure Jatomi Fitness si Cinema City.


Cea mare parte din noua zona de entertainment din Galleria Arad va fi operata de către Britta, compania care gestioneaza si zona similara din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti.

Galleria Arad are o suprafata inchiriabila de 32.500 de metri patrati cele mai importante ancore comerciale ale proiectului fiind Cora, grupul Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Flanco, Pure Jatomi Fitness, Intersport si Adidas.

Proiectul apartine dezvoltatorului imobiliar GTC Romania care va realiza o investitie totala de peste 400 milioane de euro.
Compania detine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati, al carui grad de ocupare este de 93%. GTC Romania mai detine trei centre comerciale, sub marca Galleria, in Arad, Buzau si Piatra Neamt, al caror grad de inchiriere este de 87%. Compania a mai dezvoltat si doua ansambluri rezidentiale, FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu