vineri, 24 octombrie 2014

Singura persoana pe care te poti baza

Gazduiesc: Ursula Yvone Sandner

Singura persoana pe care te poti baza cu adevarat, toata viata ta, esti tu insuti.
Ai venit singur pe aceasta lume si vei pleca tot singur din ea. Toti oamenii care fac parte din viata ta astazi, poate ca nu au fost acolo ieri sau poate nu vor fi acolo maine.
Nimeni nu va fi alaturi de tine toata existenta ta. Oamenii intra si ies din viata ta, unii stau perioade mai lungi, altii doar cateva clipe, insa nici unul nu va fi acolo ca sa te insoteasca de la inceput pana la sfarsitul calatoriei tale pe acest pamant. Bucura-te de relatiile tale atat cat dureaza, insa nu te atasa/agata de nimeni.
Asa stau lucrurile, acesta este adevarul obiectiv si rational pe care este necesar sa il accepti, fie ca vrei sau nu sa faci acest lucru.

Toate relatiile tale au un inceput, un cuprins si o incheiere, insa nu si relatia cu tine insuti.
Cea mai importanta persoana din viata ta esti tu, asa ca pune-te pe primul plan in viata ta, investeste in tine, ai incredere in tine si in fortele tale.
Nu-ti pune viata in mainile altora, nu trai la voia intamplarii ci creeaza-ti o poveste personala minunata pentru ca tu esti scenaristul, producatorul si personajul principal din viata ta.

Un comentariu:

  1. Ai dreptate si multi stim asta, dar ne complacem in mediul caldut al familiei sau altfel spus sub aripa parintilor, iar cand ne trezim, ne-a cam trecut viata.

    RăspundețiȘtergere