luni, 6 octombrie 2014

Hagi in drum spre Istanbul

Hagi, patron si presedinte la Viitorul Constanta, ar putea reveni la cariera de antrenor, fiind un posibil inlocuitor al italianului Cesare Prandelli, care a dezamgit la pretentiosul club din Instanbul.

Informatia a fost lansata pe site-ul italian, de sport: ”tuttomercato.web”.

"Galatasaray îi oferă puţine şanse lui Cesare Prandelli. Fostul antrenor al naţionalei Italiei nu a avut un impact pozitiv, iar echipa nu a progresat. Sunt contacte indirecte cu Valeri Karpin pentru succesiune, dar aducerea rusului pare complicată. Prima soluţie este Gheorghe Hagi. Dacă Prandelli pleacă, la Galatasaray va sosi Hagi", au scris specialistii in transferuri fotbalistice din Italia.

De cealalta parte, presa turca, citată de Mediafax, sustine ca: ”Valeri Karpin ar fi prima opţiune la Galatasaray”.


Antrenorul rus, are 45 de ani si tocmai a facut pasul spre fotbalul occidental, la Mallorca, dupa cinci ani la Spartak Moscova. Karpin a dezamagit, insa, in Insulele Baleare, gruparea din Palma fiind in acest moment pe ultimul loc in liga secunda, cu doar doua puncte din sase partide.

Italianul Cesare Prandelli a avut si el un inceput dezamagitor la Galatasaray. ”Cim Bom” e doar pe locul patru in Super Liga, la trei puncte de lider, iar in Liga Campionilor a facut doua meciuri sub asteptari: 1-1, pe teren propriu, cu Anderlecht, si 1-4 in deplasarea de la Londra, cu Arsenal.

Gheorghe Hagi, in prezent manager tehnic la Viitorul Constanta, echipa pe care a fondat-o in anul 2009, a anuntat, de curand, ca vrea să revina la cariera de antrenor.
“Depinde, vom vedea. Mă gândesc. Voi lua o decizie şi o voi anunţa. Poate fi o hotărâre foarte rapidă. Până în iarnă mă voi decide. Îmi este dor să antrenez”, spunea cel alintat: ”Regele”.
Gheorghe Hagi, 49 de ani, este o legenda iubita la Istanbul, deoarece a reusit, in cei cinci ani ca jucator la Galatasaray, succese fantastice. 
”Nu vă spun dacă m-au căutat. Când se face o să auziți, dacă se va face”, a raspuns Hagi, intrebat despre revenirea sa la Istanbul.
Ca antrenor, cel mai mare fotbalist roman din istoria fotbalului nu a avut o cariera pe masura asteptarilor. A dezamagit pe banca tehnica a tricolorilor, dar si la ecchipele: Bursaspor, Steaua si Politehnica Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu