joi, 11 septembrie 2014

„Pedalez, mă distrez, donez!” Rocket Bike Fest

Copiii, tinerii, parintii și bunicii sunteti invitati in aceasta sambata sa pedalati la un concurs de cross-country care se va desfasura in vecinatatea Bucurestiului, mai precis in padurea Cernica. Rocket Bike Fest este un concurs care are curse la cinci categorii, iar intrecerile se vor tine de dimineata pana seara.
Aceasta competitie, a ajuns la cea de-a patra edtiie. Concursul de ciclism nu este doar ocazia buna de a petrece ziua in aer liber alaturi de prieteni si familie, ci mai ales sansa de a face un bine. Rocket Bike Fest este un eveniment caritabil, banii stransi de la sponsori si taxele de inscriere sunt folositi de Asociatia Help Autism pentru a sustine programele gratuite pentru copii in cadrul Centrului Help Autism.
Asadar, participarea la Rocket Bike Fest inseamna un sprijin dat campanie Help Autism, si sustinere pentru echipa de voluntari ce concureaza, strange fonduri si transmite mesajul evenimentului „Pedalez, mă distrez, donez!”

Traseele pregatite de organizatori, Asociatia Help Autism si BikeXpert, se potrivesc experientei fiecaruia. Se poate alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una dupa alta, pe trasee care nu se suprapun.

Categoriile de concurs pentru cei mai tineri sunt:
 „Copii” pentru vitejii cu varsta intre 3 și 10 ;
„Juniori” pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani ce vor parcurge un traseu de 9 km;

Cei care doresc sa pedaleze alaturi de familie o pot face pe o distanta de 9 km la cursa „Family”, iar pasionatii de curse lungi pot lua startul in cursa „Hobby” pe un traseu de 25 km presarat cu pasaje rapide, ruperi de ritm, catarari scurte, drum forestier si single trail pe malul lacului.

 La categoria „Race”, pot concura pe traseul de 50 km atat sportivii legitimati cat si ciclistii antrenati pentru performanta.

Premiile, acordate de sponsori si organizatori constau in bilete de avion, city break in Amsterdam, vouchere la o clinica stomatologica si la magazinul de biciclete partener, abonamente la centrul de fitness si spa, jucarii si dulciuri pentru copii.

Organizatorii ofera medalii tuturor participantilor.
.
Inscrierile se pot face pe site-ul: www.rocketbike.ro sau direct la Magazinul BikeXpert din Soseaua Pantelimon nr.94, loc de unde se poate ridica pachetul de start intr-una din zilele de 17-18-19 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu