joi, 4 septembrie 2014

Nae Stanciu presedinte la Rapid

Nae Stanciu este noul presedinte al clubului RAPID. Fostul capitan al alb-visiniilor, revine in Giulesti dupa o absenta de 12 ani. Fost capitan in anii "90 al formatiei alb-visinii, unde a cunoscut si consacrarea, a acceptat aceasta functie, dupa ce Grigore Schitiu ii propusese in vara lui 2013, aceeasi functie, doar ca pe acesta l-a refuzat.
Decizia a fost luata azi de noul actionar majoritar al clubului Rapid, Valerii Moraru.

Dupa aceasta decizie, Nae Stanciu a participat la baza Pro Rapid, la o discutie cu suporteri rapidisti, care sunt de acord cu numirea acestuia in fruntea clubului Rapid.
Surse din interiorul clubului Rapid, sustin ca decizia ar fi fost luata in urma propuneri facute de cei patru suporteri actionari ai clubului.


Nae Stanciu, in varsta de 40 de ani, a jucat in Giulesti 12 ani, din 1990 pana in 2002, cand a plecat la MTK Budapesta. A mai jucat la echipa din campionatul Rusiei, Anzhi Mahacikala. Stanciu si-a incheiat cariera de fotbalist in 2004, la FC Bihor.


Stanciu are in palmares un titlu, o Supercupa si doua Cupe ale Romaniei in tricoul alb-visiniu, de asemenea este fotbalistul care are a jucat cele mai multe meciuri pentru Rapid in primul esalon fotbalistic. Nae Stanciu a debutat la Rapid pe 16 septembrie in meciul pierdut de giulesteni cu Inter Sibiu, scor 0-1.

Nae Stanciu are 323 meciuri jucate pentru Rapid si13 goluri inscrise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu