sâmbătă, 2 august 2014

Viata ta iti apartine

"Nu le mai permite altora sa te faca sa te simti vinovat pentru felul in care iti traiesti viata.

Atat timp cat nu faci rau nimanui, traieste-ti viata asa cum vrei. De multe ori ne pierdem pe noi insine pentru ca ne straduim sa ne traim viata asa cum se asteapta altii sa o facem, ne lasam manipulati sau santajati emotional de persoanele egoiste din jurul nostru sau traim doar ca sa-i impresionam pe altii.

Ni se spune cum ar trebui sa traim ca fim "bine vazuti", ni se spune ce inseamna "succesul", si le permitem altora sa ne spuna ce sa facem, cum sa gandim, s.a.m.d. Chiar daca nu rezonam cu felul in care ni se spune sa traim, facem toate acestea ca sa ne simtim acceptati de catre oameni care de multe ori au o viziune ingusta despre viata si care la randul lor doar reitereaza niste idei preluate arbitrar din jurul lor.



De ce sa faci asta?
Crezi ca vei fi respectat, iubit, pretuit cand tu esti doar o copie, lipsita de originalitate si unicitate?

Ia-ti un moment si gandeste-te putin. Ce este important pentru tine? Care sunt valorile tale? Traiesti pentru tine sau pentru ceilalti - pentru relatiile pe care le ai?

Relatiile tale cu oamenii de care te lasi influentat in acest moment pot sa se incheie in orice clipa, insa tu vei trai cu tine insuti pana la sfarsitul vietii tale.

Traieste, actioneaza si iubeste asa cum simti tu.
Viata ta iti apartine!"

Sursa:www.ursula-sandner.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu