vineri, 22 august 2014

Iti albesti dintii cu o coaja de lamaie

Daca va doriti s-aveti dinti albi, stralucitori nu este musai sa aruncati banii pe diverse tratamente scumpe si pline de chimicale...Exista si alte solutii.
Mai exact, sunt metode naturale prin care se pot obtine dinti albi si zambetul mult visat, nu mai constituie o problema. Asta in conditiile in care nu mai esti nevoit sa mergi pe la medicul dentist si fara sa te coste o avere.

Asadar, aceste tratamente naturiste pentru albirea dintilor constau in:

   Primul tratament: Se clateste gura cu apa amestecata cu otet din cidru de mere. Acest otet contine agenti de albire naturali care pot elimina petele de pe dinti, dar trebuie sa evitati utilizarea prelungita deoarece poate deteriora smaltul dintilor.

   Al doilea tratament: se amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina sare si cateva picaturi de suc de lamaie. Pasta obtinuta se foloseste pentru peirerea dintilor in mod obisnuit. Se clateste apoi gura cu apa, iar rezultatele se vor vedea imediat. Acest tratament se recomanda a fi facut odata pe saptamana.
Acest tratament il folosesc si eu si, da randament...

   Al treilea tratament: Se freaca dinti cu partea alba a cojii de portocala, lamaie sau banana. Aceasta contine ingrediente speciale care pot sa albesca intr-un mod natural dintii si, mai apoi se clateste bine gura cu apa.
    
   Al patrulea tratament: Se pot folosi capsunile care contin enzime pentru albirea dintilor in mod natural. Prin urmare, se taie o capsuna pe jumatate si se freaca dintii pentru a elimina petele aparute. Trebuie, in schimb sa evitati sa repetati aceasta procedura în fiecare zi, deoarece proprietatile acide pot fi daunatoare pentru smaltul dintilor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu