vineri, 1 august 2014

Google Chrome pe 64 de biti

Sunt foarte multe dintre aplicatiile pe care le folosim zi de zi si, care sunt optimizate pentru 64 de biţi, dar Google Chrome nu s-a aflat pana acum printre ele. De cateva luni, specialistii de la Google, dupa ce au lucrat intens la la o versiune a popularului browser Chrome pentru sisteme pe arhitectura de 64 de biti, l-au lansat pe piata, in teste.
Pentru o perioada indelungata, acest proiect a fost tinut in stadiu alpha de dezvoltare, motiv pentru care, aplicatia respectiva nu era recomandata tuturor utilizatorilor.
Pentru ca Google tocmai a lansat o versiune Beta de Chrome, acum este momentul perfect pentru a o experimenta, mai ales daca ati avut probleme de performanta cu versiunea cea veche.


Pe langa suportul pentru instrucţiuni pe 64 de biţi, această iteratie ofera un grad sporit de securitate si-o viteza mai mare la randat pagini web. De la teorie la practica, nu este exclus sa intampinati si mici probleme de stabilitate si cu aceasta noua varianta de Chrome, dar evenimentele nefericite se zice ca ar fi foarte rare. In definitiv, chiar daca nu ati descarcat aplicatia, pentru a vedea cum se comporta Google Chrome pe 64 de biti, aceasta lansare pregatete de fapt pentru urmatoarele luni, o versiunea finala a aceluiasi software. Daca in momentul de fata rulati pe un sistem de operare Windows 7 sau Windows 8 pe 64 de biti si sunteti deja inscrisi in programul beta de la Google, nu este exclus sa fi renuntat deja la Chrome pe 32 de biti. Pentru a verifica ce variantă utilizati, accesati meniul Preferinte din dreapta sus si, apoi selectati sectiunea ,,Despre Google Chrome”, pentru a afla acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu