luni, 25 mai 2015

De ce sa facem analize medicale?

Fetele vor intelege mult mai bine articolul. Pe scurt, ele sunt predispuse la mai multe probleme cu sanatatea...asta se datoreaza, in primul rand anatomiei diferite, dar si a functiilor diferite pe care le are organismul, unei femei, fata de cel al unui barbat. Acum sa nu ganditi gresit, nu e vorba de vreo discriminare, pentru ca si noi barbatii avem anumite functii pe care femeile nu le au, deci este egalitate.:)
Am auzit multi oameni spunand: De ce sa facem noi analize medicale, daca ne simtim bine si suntem sanatosi? sau De ce sa mergem la un medic sa ii aratam analizele, daca nu avem nimic?
Poate medicul nu este dispus de fiecare data sa ne dea anumite sfaturi sau poate si noua ne este rusine sa il intrebam. Asa ceva, in fapt nu ar trebui sa se intample, deoarece este in joc sanatatea noastra!
Din fericire, acum putem apela si la mediul online ( internetul ), dar atentie nu la oricare site. Stiti cu toti cum ,,circula informatiei”, este mai rau ca la telefonul fara fir! iar in privinta sfaturilor medicale, este chiar o avalansa de site-uri si bloguri. Mai ceva ca in cazul retetelor culinare.
Spre exemplu, daca vei cauta pe internet: Interpretor de analize , vei descoperi un site: www.sfaturimedicale.ro, foarte bun pe care eu il si recomand! De ce? Pentru ca am vazut ca e plin de informatie medicala de calitate. Pentru ca articolele medicale sun scrise de medici...Dar, ce va spun eu vizitati-l si va veti convinge singuri!
Din blogosfera romaneasca va doresc sanatate maxima!

PS... Sa raspund si la intrebarea din titlul articolului, scurt: CA SA FIM SANTOSI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu