vineri, 6 decembrie 2013

Poti citi cand vecinul baga bormasina?

Asadar pornesc de la situatia in care voi nu sunteti straini de situtia din titlul, pe care l-am dat postari de azi. Ok! sa va dau niste scenarii: Dupa o saptamana de munca te gandesti ca-i vineri seara, ca orele de somn le vei recupera in weekndul ce vine. Dar, cum socoteala ta nu se pupa cu realitatea, caci vecinul este harnic si isi renoveaza casa si casa ta e apropiata de a lui! Nu poti dormi asadar, tarziu.

Sau poate boem fiind iti trece prin cap ca in weekend te baricadezi in camera ta si citesti tot ce-ti doreste inimioara. Dupa ce iti faci ritualul, iti faci ceaiul sau cafeaua, mergi la biblioteca din camera iti iei cartea preferata si te asezi in locul tau preferat. Dupa o jumatate de ora, in care ai citit de zece ori doua pagini fiindaca nu-ti auzeai nici propriile ganduri, ca de inteles ce citeai, nu pot zice, te vezi nevoit sa renunti si suni un amica ca sa iesi undeva – asta in cel mai fericit caz.
Sau un alt scenariu vii de la job și, pe drum, ai cumparat o carte si ai inceput sa citesti din ea Iti place si esti nerabdator sa ajungi acasa, sa te speli, sa manaci ceva repede si sa te lasi purtat de valurile povesti. Dar, surpriza dragul tau vecin are alte planuri pentru tine. El e plictisit de stat toata ziua la serviciu, de emisiunea lui preferata e abia ora sapte, asa ca se apuca sa-si mai mestereasca cate ceva prin curte cu ciocanul si cu bormasina sau cu ciocanul, ca ...deh  parca si-a amintit el ca nu statea bine nu stiu ce chestii pe la garaj...
N-as fi scris articol de azi daca nu m-as fi lovit, pentru a nu stiu cata oara , de aceasta dilema. Si daca nu ma ntrebam ce ai putea sw  citesti cand esti supus torturii unei bormasinii.
Ok! Inteleg ca uneori n-ai incotro, e o problema pe viata si pe maoarte cu acea bormasina. Dar, asta nu inseamna ca se pot schimba datele problemei, adica ce citesti cand iti sunt tocati neuronii, marunt?
N-am un raspuns nici eu! Poate ne inspiram din celebra reclama cu bormasina si vecinul, dar noi ne luam una noua:))) Sa vezi dupa aceea concertul bormasinilor.

Cred ca voi cunoasteti vorba romanului: “Inteleptul isi cumpara vara sanie si iarna car!. Pai cam asta voi incerca si eu, acum  sa va spun…Acum, cred ca nu-i surpriza faptul ca in sfarsit a venit iarna. Pe bune, cine nu stie ca dupa tomna, vine iarna?

Si, mai cred ca stim ca va ninge dinainte sa inceapa sa ninga. Pe Facebook-ul asta, gasesti numai meteorologi… O sa ii "fure" painea de pe masa lu’ Busu. :) Dar, sa revin la oile noastre…

Cati dintre voi isi amintesc de primele scule profesioanle? ...si, care din voi imi recomanda o bormasina puternica!:))) Eu am gasit niste: scule electrice (http://www.tools.store.ro/scule-electrice.html)

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti un weekend placut si linistit, ca sa puteti citi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu