luni, 29 iulie 2013

Review site

Azi ne ocupam de un site: sonynx5.ro sau ma rog, un blog care este dedicat unui singur produs...daca nu stiati ca exista asa ceva, ati aflat acum! Asadar vom vorbi despre partile bune ale acestui blog, dar si despre cele mai putin bune!
In primul rand blogul este in intregime dedicat unui singur produs si anume camerele video SonyNX5.
Articolele se refera la caracteristicile acestei camere video pentru profesionisti, fiind un produs de ultima generatie care are un pret destul de ridicat!
In al doilea rand articolele scrise sunt destul de bine documentate! Bineinteles ca eu nu sunt un specialist in domeniul asta, dar pentru nivelul meu sunt accesibile aceste informatii.
In al treilea rand blogul se prezinta cu un aspect placut, pe un domeniu bun, cel de la WordPress. Este usor de navigat, iar pentru profesionisti subiectele sunt interesante...
In al patrulea rand blogul poarta numele unei marci cunoscute Sony, asadar este usor de gasit in motoarele de cautare.
In al cincilea rand, fiecare articol este insotit de o fotografie diferita.
La capitolul, parti mai putin bune, primul lucru, de semnalat,  ar fi faptul ca nu exista date despre cel caruia ii apartine...e cumva un pasionat al acestui produs? Normal ar fi sa existe informatii despre autor! 
Si al doilea aspect negativ, este faptul ca oricat de pasionat ar fi de aceasta camera subiectul este limitat.
Una peste alta pare un blog sau site, ca eu inca nu m-am hotarat cum sa-i zic, destul de interesant. Este din ceea ce vad eu, o noutate in blogosfera romaneasca, este la inceput de drum, primul articol fiind publicat pe 28 iunie 2013. 
Daca va citi acest review autorul poate va tine cont de aspectele negative semnalate. Nu-i obligatoriu:)
Din blogosfera romaneasca va doresc, voua cititorilor mei, zi buna, iar blogului viata lunga in online!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu