sâmbătă, 29 iunie 2013

Turul Frantei sarbatorit si de Google

Azi, de dimineata am deschis laptopul meu meu si surpriza Google, printr-un Doodle, marcheaza editia cu numarul 100, a Turului Frantei!:)
Asta-i imaginea! Desenul este realizat de Matthew Cruickshank. Sunt dupa cum puteti observa doi ciclisti care inlocuiesc literele O si L pedaland pe fundalul unei harti a Frantei.
Ce nu stie sau poate a uitat sa-mi indexeze articolul, eu am facut deja o avancronica pentru a sarbatori Turul Frantei.
PS. Ma gandeam sa-i intep din nou pe guvernanti si functionarimea lor, care habar n-au cum se face o promovare de tara printr-o competitie sportiva si cate sute de milioane de euro iti intra in buget!!! Dar, ce rost are, cand astia o "ard" in teme de interes personal si de clientela de partid: regionalizare, adica "baronizare", "sa manace si gura lor", ca-s multi si functiiiii... putine...cum spunea cineva prin piata...sau "tara arde si Dragnea isi piaptana mustata"...tot din piata... din viata de zi cu zi a oamenilor simpli, pe care cred ei c-o sa-i mai vada la vot..

12 comentarii:

 1. foarte frumos! Doodle, fireste!

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca nu are efect, degeaba...

  RăspundețiȘtergere
 3. fantasice imagini din Corsica!!! mai convins sa urmaresc pe Eurosport, turul frantei

  RăspundețiȘtergere
 4. ce sa mai comentam, 100 de ani!!! spune totul

  RăspundețiȘtergere
 5. emilia alexaiunie 29, 2013

  mamaaaaa.... ciclisti de pe Doodle, nu se opresc si ei, sa manance, sa doaarma...

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai na, e editia centenara, era nevoie de o astfel de promovare :D
  Turul a inceput cum nu se poate mai bine..autocare care blocheaza linia de finish, 2 cazaturi, mutarea finish-ului cu 3km inainte de finalul normal si revenire asupra deciziei dupa ce autocarul a fost indepartat. Superb, au dat cu bata-n balta in prima zi dar eu zic ca turul o sa fie ceva de vis! Vamos Contador!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci...se intampla si la case mai mari...si eu sper intr-o editie de care sa ne aducem aminte cu drag peste cativa ani, sa ramana intiparita in memorie!

   Ștergere
 7. ce debut de tur! sa ai o duminica placuta!

  RăspundețiȘtergere
 8. ferrari, sprinterul de anu trecut unde-i?

  RăspundețiȘtergere