luni, 28 ianuarie 2013

Din blogosfera!!

Azi mi-am propus sa va fac cateva recomandari din lumea noastra...adica, blogosfera de zi cu zi .
1.Chinezu a venit cu ideea cum ca social media ar trebuie sa fie invatata in scoli. Ok ! zic, dar eu am un argument diferit, fireste ! Ca ne place, ca nu ne place, internetul este foarte prezent in viata noastra. Copii au conturi pe Facebook, unii chiar inainte de a se naste si stiu sa se logheze cu mult inainte de a invata corect alfabetul. Nu cred ca trebuie criticat acest aspect. Am vazut in ultima vreme, in media, psihologi care abordeaza acest subiect, cu rautacisme ! Apropo, dupa avocati si badyguarzi, acum s-a umplut tara si ecranele tv.-urilor, cu tot soiul de specialisti, in psihologie! 
2.Alucianna, regreta intr-un articol bine ingrijit, ca nu a vizitat mai multe obiective turistice din Romania, ultima ei escapada fiind la Sibiu, cu trenul si, firesc vine intrebarea mea: Cati dintre voi, v-ati urcat in tren, in ultimul an, pentru a calatori ! Va spun eu, este mai frumos sa admiri peisajul din tren, decat din microbuzul in care stai inghesuit, ca sa nu zic de mirosurile pestrite !!! Inca, mai puteti merge cu trenul, ca nu se stie daca anul viitor va mai supravietui CFR-ul... si-o sa aveti ce povesti nepotilor!! Ca deh, afacerile sunt afaceri si domnii functionari din min. transporturilor, stiu ei bine: de ce, pentru cine si pentru cu cati euro, au falimentat CFR-ul.
3.Pe 9 februarie se lanseaza Cafeneaua Bloggerilor. Vor fi 150 de carduri cu reducere de 15% si doar 50 de carduri cu reducere 20%. 
 Mai multe detalii despre aceste carduri de reducere o sa gasiti si in articolul din grupul dedicat cafenelei, deschis pe toateBlogurile.ro.

Hai, s-aveti o saptamana profitabila 



3 comentarii: