luni, 24 decembrie 2012

Lansare Google

Informatii venite de la DigiTimes, publicatia asiatica "vinovata" pentru cele mai multe scurgeri de informatii despre gadgeturi aflate in dezvoltare, indica faptul ca Google va lansa, anul viitor, o tableta care va costa sub o suta de dolari. Producatorul ar urma sa fie tot Asus, ca si in cazul primei generatii de Nexus 7.
In alta ordine de prezentare a ideilor succesul de care s-a bucurat Google la lansarea primei table a avut la baza nu doar pretul scazut ci si calitatea produsului. Tendinta celor de la Google de la este acela de a lansa tablete la preturi mici.Productia tabletelor Nexus 7 este estimata intre 500.000 si 600.000 de unitati.
Nexus7 are 340 de grame, 7 inci ,dimensiuni de 195,5x120x10,45, excelente pentru mana !Ecranul este incadrat cu o rama din metal. Are la baza un procesor quad-core Tegra3 de la Nvidia, tact de 1,3 GHz, Ram de 1GB sau 16 GB spatiu intern
Google impreuna cu Asus au reusit sa creeze o tableta la un pret excelent si de calitate inalta ! Nu exista alternativa, deocamdata la un pret similar cu Nexus 7.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu