joi, 25 iunie 2020

Prostimea in pandemie!

Unii vor sa ne tina inchisi pentru ca nu sunt capabili sa conduca. Acum se vad cu ochiul liber in toata splendoarea lor!  Si nici atunci cand sunt singuri pe sosea nu reusesc trezirea la 8.30, dar sa conduca o tara!
M-am saturat de sedintele lor de psihiatrie tinute noaptea. Dilii dracului!

Dimineata pana in ora 16.00, dupa fusul orar al administratiei publice centrale, sa isi faca treaba dupa aceea sa se duca cu sedintele lor cu tot unde vor. In dormitorul lor, la partid, si pe unde mama masii mai vor.
Ii termina psihic pe romani stresul asta de cacat. In 10 minute la farmacie astazi am crezut ca se iau la bataie, mocnesc de nerabdare si agresivitate! ....Auzi , sa stau noaptea sa ascult niste plictisiti! Am o intrebare, de bun simt:
Ne-am tampit cu totii sau astia chiar ne iau drept prosti si needucati si traiti prin copac si acum ne dam jos din el?
Stiti cum munceste americanul corporatist? 50% din timp la job 50% de oriunde din lume si isi preda lucrarile la timp nu ca Guvernul nostru fara avize si dupa o luna de la terminarea sedintei neinchise trimite si legile la Monitorul Oficial. Chiar nu v-ati prins in ce film jucam??
Noaptea ca hotii? Da, ca hotii si ca prostii! Ati capiat tara pentru ca omul nu mai are orizont de asteptare, speranta si nici nu stie cum isi va castiga painea de maine.
Prostimea in pandemie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu