joi, 30 ianuarie 2020

Tudor Gheorghe-foarte bine, foarte tare

Tudor Gheorghe a avut un spectacol unde a exprimat niste opinii eurosceptice. OK. Unde este problema? Televiziunea nationala a transmis toate festivalurile "Cantarea Europei" desfasurate pe parcursul anilor 2017-2019 in Piata Victoriei din Bucuresti, inclusiv coregrafii cu telefoane pe cer, alea, alea. De ce nu ar avea voie televiziunea nationala sa transmita si un spectacol al unui cetatean care este eurosceptic? In cadrul U.E. rata eurscepticismului a ajuns la peste 40%. In tari respectabile din U.E. precum Marea Britanie, Franta sau Italia a depasit 45-50%.

Lumea din aceste tari isi pune tot mai des intrebarea: Cum este posibil ca de 10 ani Germania sa fie singura tara membra U.E. care are an de an excedent bugetar, in timp ce restul lumii in frunte cu Italia, Spania, Franta sau Marea Britanie au deficite din ce in ce mai mari. Apropo de deficite, acum vreo 5 ani Franta a avut un deja celebru 5,7% deficit.
Deci nu inteleg care este problema la artist care este eursceptic? Omul are dreptul sa isi exprime liber optiunea, asa cum o fac si cei care sunt proeuropeni.

2 comentarii:

  1. Eu am ascultat acest spectacol de câteva ori. Din punctul meu de vedere nu are o tematica antieuropa. Are o tematica pentru România, are o tematica contra clasei politice din România care a făcut NIMIC în acești 30 de ani. Sau vorba aceea a făcut și bine și rău. Binele l-a făcut rău iar răul l-a făcut bine. A vândut România la tarabă și în est și în vest pentru a fi transformați într-o colonie cu guvernator numit de la Bruxelles. Pai așa ceva am mai avut! Și acești ticăloși au scos colții și amenință. Hienelor nu le place cind sunt aduse în lumina reflectoarelor!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ca si la gay, daca nu iti place blonda din colt, care manca shaorma in Dristor, sigur esti gay.

    RăspundețiȘtergere