miercuri, 18 septembrie 2019

Viitorul este afectat de hastagii

Ca tot suntem la kg de rosii, programul de guvernare al PSD, ala pe care il flutura Dragnea si spunea ca-l stie din scoarta in scoarta, nu a fost facut de el, a fost facut de Socol si alti cativa baieti destepti, dar asumat de PSD si de Dragnea. Acel program, bine gandit, avea pe langa componenta majorari de pensii si salarii, care s-a respectat din scoarta in scoarta si componenta atrageri de venituri la buget. Erau doua mari chestii acolo: 1. impozitul pe venitul global - cel care scotea banii de la patronii
smecheri care se plimba cu Bugatti Chiron dar firmele lor sunt pe pierdere an de an si platesc ZERO impozite. 2. Impozitul pe gospodarie - care avea si o componenta asimilabila cu ilicitul de pe vremuri si care ar fi scos banii de la manelistii, samsarii de masini si alti golani, care au lantul de 1kg la gat, dar care traiesc oficial din ajutor social.
Ei bine aceste masuri nu s-au introdus pentru ca au iesit in strada multinationalele si hastagii. Cei care se vaita ca le-a fost distrus viitorul sunt cei care au facut circ. Guvernele PSD, slabe de inger de altfel, s-au speriat si nu le-au mai introdus, chiar daca aveau majoritate lejera in Parlament, majoritate oferita de popor. Astfel am ajuns la situatia de acum cu dezechilibre bugetare de 5-9 miliarde de euro anual.
Deci, dragilor, viitorul este afectat tocmai de hastagii care au iesit in strada si s-au opus reducerii evaziunii fiscale din romanica...popor de idioti.

5 comentarii:

  1. Majoritate lejera dar impozitului global i s-a opus Tradiceanu... acelasi care a tradat si la legea off-shore si la suspendarea plavanului etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cat de slabe de inger erau guvernele PSD, da' stiu ca la multe initiative - cat se poate de normale si firesti, dupa parerea mea - s-a impotrivit ALDE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehee, dacă ar fi fost un berbec ca Orban... Dar nu uitați, noi suntem proeuropeni, iar UE s-a opus tuturor acestor masuri! Nu uitați ca a mai fost și balastul Tăriceanu care a pus subtil bete-n roate, ba cu impozitul progresiv, ba cu redevențele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Insă suntem un popor care ne merităm soarta ,motivul nu facem nimic ca sa nu mai fim calcati in picioare de acesti hastagisti ,lasam guvernul masacrat de 5ani de un presedinte jucator setos de putere si slugarnic strainilor vanzand tara si pe noi poporul ,ma intreb si va intreb chiar nu realizati că Iohanis a contribuit la ceea ce a facut Trump? Cum de nu v-ati sesizat popor roman ca de fapt a dat si in noi ?De ce a-ti tacut eu gandeam ca jumatate dintre voi poporul bucurestean iesiti sa va aparati identitatea sa nu va ingenuchieze nicio natiune nu are dreptul sa se calce drepturile omului?Deci condamnarea este una politica si le sta in gat dar mai grav celui pe care l-ati ales Presedinte.TREZIREA DRAGI ROMANI DIN ROMANIA HAI SA NE UNIM NOI CEI CARE MAI AVEM PATRIOTISM SA RESCRIEM SI SA TRANSMITEM COPIILOR SI NEPOȚILOR DRAGOSTE SI DEMNITATE .NU VA LASATI INGENUCHIATI

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate asta e adevarul,de vina sant aia slabi de inger,o vorba din popor spune,tie frica de balta nu mananci peste ,asa ca ....

    RăspundețiȘtergere