vineri, 5 octombrie 2018

Cum este cu referendumul?

Cum este cu referendumul? Vad ca baietii de la secu dau tare in referendum si spala creiere la greu spunand ca PSD urmareste nu stiu ce cu treaba asta. Fals.
Cum sta treaba? Acum ceva vreme, dupa ce a fost sa ia lumina de la PPE, Klaus Iohannis a venit acasa si a spus ca ar fi bine sa devenim "europeni" si sa acceptam casatoriile gay. Cine isi mai aduce aminte la cateva zile dupa discursului lui Iohannis s-au strans "niste" foarte multi cetateni la Oradea pentru a protesta impotriva acestui lucru.
La unison toate cultele religioase s-au apucat de strans semnaturi pentru modificarea Constitutiei si blocarea oricarei posibilitati de a se permite casatoriile intre persoane de acelasi sex pe teritoriul Romaniei. Odata semnaturile stranse, Parlamentul Romaniei era OBLIGAT sa puna in discutie subiectul si sa organizeze un referendum pentru modificarea Constitutiei asa cum solicitasera cei 3 milioane de cetateni.
Da este adevarat, pe parcursul demersului, cand acesta a ajuns in Parlament, Livache s-a lipit si el de subiect asa cum se lipeste orice lipitoare, insa acest demers trebuia dus OBLIGATORIU de catre Parlamentul si Guvernul Romaniei spre referendum asa cum solicitase poporul.
Discursul din aceste zile ca se puteau face spitale s.a. cu acesti bani, scuzati exprimarea, este o "labareala securista", astia care ne conduc indiferent de partid, fura anual din 1990 zeci de miliarde de euro si noi discutam acum de 200 milioane de euro cat costa acest referendum.
Daca tot ne pasa de bani, hai sa mergem cu totii la referendum, sa votam cu DA sau NU pe acest subiect si sa incheiem problema o data pentru totdeauna. Daca acum nu mergem la vot si referendumul nu se va valida, ma tem ca data viitoare cand Iohannis ghidat de PPE va veni cu noi porniri homofile, din nou poporul se va apuca de strans semnaturi pentru un nou referendum.

sursa: Sorin Stanisel

Un comentariu: