marți, 11 septembrie 2018

Danubius Calarasi- Steaua Bucuresti

Primul meci acasă din acest sezon îl jucăm în compania echipei Steaua Bucureşti, la sala de sport a şcolii T. VLADIMIRESCU, începând cu ora 14, duminică, 16 septembrie!
Vă aşteptăm şi la următoarele meciuri, va fi un sezon lung alături de echipe, care au făcut istorie în handbalul național şi internațional feminin şi aici mă refer la ŞTIINȚA BUCUREŞTI şi RAPID BUCUREŞTI, sau reprezintă cluburi puternice precum STEAUA, DINAMO şi CSM BUCUREŞTI sau echipe cu tradiție în sportul şcolar şi universitar, SPARTAC UNEFS şi ACS 181, ambele tot din capitală! 

Obiectivul pentru acest an este obținerea unuia dintre locurile 5 sau 6, dar acest lucru nu va fi posibil fără sprijinul dumneavoastră, aşa că lăsați problemele şi grijile pentru o bucată de timp şi veniți să le încurajați şi să le aplaudați pe aceste tinere jucătoare care îşi doresc să reprezinte Călăraşiul în acest sport minunat.
Biletul de intrare pentru orice persoană care doreşte accesul în sală este 5 lei!
Copiii sub 7 ani, pensionarii şi presa pot intra gratuit!
Junioarele clubului, participante la competiții, au intrarea liberă şi le rog să se constituie în DANUBIUS GIRLS, grup care va deveni galeria echipei de divizie alături de abonații din acest sezon.
VĂ AŞTEPTĂM SĂ NE FIȚI ALĂTURI!
Sponsorii şi susținătorii ECHIPEI îşi pot face publicitate prin afişarea unui banner pe timpul partidelor desfăşurate sau prin imprimarea numelui/siglei pe echipamentul de joc!
Dacă în anul trecut competițional, aproape toate activitățile, pentru grupa participantă în divizia A, au fost susținute exclusiv din resurse proprii cu eforturi financiare deosebite, în acest an, o parte din cheltuielile de participare şi susținere a activităților clubului va fi suportată din bugetul local al municipiului Călăraşi, printr-un proiect pe Legea 350/2005. Vă mulțumim pentru sprijin şi ne dorim să vă avem şi printre susținătorii prezenți la sală!
Mai multe detalii găsiți pe www.csdanubius.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu