marți, 22 mai 2018

Onea si Portocală

Portocală și Onea au căzut victime ale propriilor ”paradiți pe haules”. Aroganța și păcatul propriei dumnezeiri i-au pierdut. Credeau că nu au nicio limită, că totul le este permis și că voința lor de a paradi pe haules e lege. Și le-a mers multă vreme. 
Câți alții făceau și fac același lucruri! Ei stau liniștiți în birourile lor și râd de cât de proști au fost ăștia de la Ploiești, de s-au lăsat prinși. 

A venit momentul să înțeleagă toată țara că așa nu mai merge. A venit momentul ca judecătorii să înțeleagă pentru ce poartă acea robă și pentru ce sunt plătiți de cetățeni: pentru a judeca corect! Doar pentru asta: nu pentru a ”face curățenie”, nu pentru a ”lupta”, nu pentru a ”moraliza” clasa politică, nu pentru a face ”parteneriate” cu o parte din proces.
Dacă nu înțeleg asta, va fi foarte târziu pentru acest Neam.
Lăsați protestele prostești și treceți în săli! Puneți burta pe dosare, căutați probe reale și dacă nu găsiți, dați ”reject”, dragi judecători!
Dacă nu vreți să vă faceți treaba, de frică, de lene, din ură, din invidie, din idei haștagiene preconcepute, mergeți în societatea civilă, în avocatură, în procuratură sau care puteți, la pensie.
Nu distrugeți viitorul acestei Națiuni!


Sursa: Ingrid Mocanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu