duminică, 25 februarie 2018

Află ce personalitate ai conform horoscopului japonez

Află ce personalitate ai conform horoscopului japonez

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au constatat că există anumite conexiuni între om și natură. Oamenii din cultura niponă au descoperit că personalitatea fiecărui individ este definită printr-un anumit element din natură și au creat horoscopul japonez. Astfel că, în componența acestuia, există 12 semne zodiacale exact ca în cazul zodiacului european.


Floarea de cireș: 15 februarie - 20 martie
Floarea de cireș constituie un simbol al fertilității și al fericirii supreme în Japonia, întruchipând în mod tradițional frumusețea. Persoanele născute sub protecția acestui semn zodiacal au tendința de a se închide în sine. Le este dificil să aibă încredere în oameni, așadar nu se confesează oricui.
Soare: 21 martie – 29 aprilie
Nativul acestei zodii aduce multă bucurie celor din jurul lor. Este o persoană caldă care oferă o companie plăcută, fiind de multe ori considerată „sufletul petrecerii”. Perseverența și ambiția reprezintă alte trăsături de caracter care îi aparțin acestei zodii.
Bambus: 30 aprilie – 4 mai
În cultura niponă, bambusul reprezintă bunăstarea, prietenia, longevitatea. Aceste persoane depind de multe ori de sprijinul celorlalți din punct de vedere afectiv. Dacă sunt înconjurați de iubire, vor putea da tot ce e mai bun din ei.
Bou: 5 mai – 6 iunie
Conform zodiacului japonez, cei care s-au născut în această perioadă, sunt total orbiți de orgoliu. Nu le place să piardă și nu știu să lase de la ei. Aceștia ar trebui să învețe că dreptatea nu le aparține de fiecare dată.
Cumpăna: 7 iunie – 27 iulie
Cei care sunt protejați de acest semn zodiacal, sunt caracterizați de un echilibru interior extraordinar. În relațiile lor, dau dovadă de multă diplomație și de cele mai multe ori reușesc să aducă armonie în viețiile celorlalți.
Piatra: 28 iulie – 10 august
Trăsătura care îi definește pe acești nativi este înțelepciunea. Nu se grăbesc să-i judece pe cei din jur și pot realiza o analiză corectă a situațiilor, dacă au datele complete. Nu suportă rutina.
Regele: 11 august – 18 septembrie
Cei născuți sub egida Regelui se află mereu în căutarea Sinelui. Deși au parte de opulență în viața lor, pe plan spiritual nu au parte de o evoluție optimă.
Regina: 19 septembrie – 26 octombrie
În comparație cu Regele, Regina se află într-un stadiu avansat de evoluție spirituală. Iubește simplitatea, este creativă și are o fire meditativă.
Luna: 27 octombrie – 18 noiembrie
Copilăroasă și amuzantă, luna face mereu giumbușlucuri. Este mereu încântată de gândul să-i facă pe alții să râdă chiar în momentele cele mai dificile.
Broasca testoasa: 19 noiembrie – 14 decembrie
Cei născuți sub acoperământul acestui semn zodiacal, sunt caracterizați de optimism, inteligență. De fiecare dată, aceștia știu cum să facă față cu brio anumitor situații-limită.
Lotus: 15 decembrie – 14 ianuarie
Lotusul dă mereu dovadă de empatie și loialitate ceea ce îl ajută să construiască relații solide, longevive.
Cal: 15 ianuarie – 14 februarie
Nativii acestei zodii sunt persoane naive, care încearcă să le facă pe plac tuturor, uitând că acest lucru e imposibil. Calul ar trebui să învețe că niciodată nu vei putea fi plăcut de toată lumea.
Pentru a afla mai multe informații despre ce surprize ți-au pregătit astrele, consultă horoscopul zilnic de pe Zenivers.ro - o revistă online de spiritualitate și astrologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu