marți, 26 septembrie 2017

PSD, PENTRU PRIMA OARĂ ÎN RĂZBOI DESCHIS CU DNA

PSD, PENTRU PRIMA OARĂ ÎN RĂZBOI DESCHIS CU DNA
Andreea Munteanu
Balta Belina a reuşit să întoarcă PSD, cu toate armele şi bagajele, împotriva DNA. Pentru prima dată în istoria partidului, membrii conducerii au făcut zid în jurul miniştrilor Plumb şi Shhaideh, pe care au hotărât să le apere de cererile DNA. Nu ele sunt vizate, ci Dragnea, PSD-ul însuşi e în pericol, strigă comunicatorii partidului, asta după ce aseară preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, vorbea la Antena 3 despre o lovitură de stat pregătită de procurori.

După o perioadă de tăcere, şefa DNA a ieşit azi în spaţiul public: dosarul Belina a fost deschis în luna mai şi nu acum 4 ani, pretinde ea. Iar SRI-ul nu ne mai trimite sesizări privind fapte de corupţie în ultima vreme, se plânge. Vestea proastă pentru Kovesi este că Inspecţia Judiciară a declanşat cercetarea disciplinară atât faţă de ea cât şi faţă de locotenenţii săi, Marius Iacob şi Gheorghe Popovici, în urma plângerilor procurorilor revocaţi, Iorga Moraru şi Doru Ţuluş. În replică, şefa DNA acuză că şeful Inspecţiei Judiciare e mason şi ascunde acest lucru.
O altă veste proastă pentru Kovesi este că Sebastian Ghiţă, fostul ei amic, a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
În tot acest timp, preşedintele Iohannis tace deşi presa apropiată DNA strigă disperată la el: "săriţi, săriţi, că ne omoară!". Foarte interesant de văzut care va fi următoarea lui mişcare şi cum se va poziţiona în acest scandal imens. Deocamdată, ţinem minte replica lui de acum câteva zile: nu mă interesează cancanurile. Cât timp le va mai considera cancanuri şi cât timp nu-l vor mai interesa?

sursa: Andreea Munteanu, facebook.com

Un comentariu:

  1. Pentru că procurorii luluta știu să fabrice dosare ,a se vedea portocala care fabrică dosare cu ajutorul martorilor falsi

    RăspundețiȘtergere