sâmbătă, 10 iunie 2017

Halep, aproape de visul vietii!

Halep, aproape de visul vietii!

O doamna de la televizor, draguta, despletita, ne spune cu un ton de Cassandra misterioasa ca, pentru Simona Halep, ziua de maine e despre "bani si glorie". Scot capul din hartii. Si ma gandesc ce as fi spus eu, acum o eternitate, daca ar fi trebuit sa fac un "stand up" despre insemnatatea pe care o are ziua de azi pentru Simona. As fi spus ce cred. Si cred sincer ca in toata vitrina asta globala in care ne holbam la ceea ce spun altii despre niste oameni pe care nu-i cunoastem, rare sunt momentele de perceptie reala asupra unor circumstante concrete din viata unui om.

Halep, la cateva ore de indeplinirea visului vietii ei profesionale.


Concret, Simona Halep este astazi la cateva ore de indeplinirea visului vietii ei profesionale. Acela de a deveni numarul 1 mondial. Mai sunt cateva ore pana cand acest vis poate deveni realitate. Despre asta e ziua de maine. Despre indeplinirea marelui vis. Nu despre bani. Eu asta cred....si mi se face pielea gaina cand ma gandesc la ceea ce simte Simona Halep in aceste ore.


PS. 1. Simona nu a facut tenis pentru bani si glorie ci din pasiune... (avea talent si inclinatie spre acest sport) pasiune in care a investit foarte multa munca si foarte multi bani, a facut foarte multe sacrificii...ca pasiunea ei sa mearga mai departe si asta i-a adus ulterior glorie si foarte multi bani, asta este altceva , era si firesc...
       
2. Indiferent de rezultatul finalei eu sunt mandru de Simona Halep!
Felicitari Simona pentru tot ce ai realizat - acum sunt mai convins ca niciodata ca vei castiga curand un Turneu de "Grand Slam" si ca esti cu adevarat Nr. 1 !
3. si mai cred ca acum Simona are mai multa nevoie de aprecierea noastra si de multumiri decat daca ar fi castigat!!!

7 comentarii:

  1. Pentru luptatorii precum Simona Halep, tot aurul din lume nu are valoarea indeplinirii unui vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viața unui tenismen e foarte costisitoare. Echipa costă, la fel antrenorul, deplasările... Premiile în bani sunt gândite și din acest punct de vedere.

      Ștergere
  2. Un sportiv nu urmareste strict castigul material.Viata lui este inchinata altui scop,acela de a performa in sportul pe care il practica,de a atinge pragul cel mai superior,lucru care inseamna sacrificii.Cine nu a facut sport de performanta,ar face bine sa se abtina de la aprecieri.Fiecare etapa trecuta inseamna de fapt o performanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu zic ca aveti dreptete si va felicit pentru aceste cuvinte.Succes Simona !!! Merita sa fie pe locu 1 si ne mindrim cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. despletita cam avea dreptate ! / din ce parte privesti,in tenis se vad doar banii ! / evident ca si a deveni locul 1 mondial inesamna tot bani..!

    RăspundețiȘtergere