joi, 25 mai 2017

Bebeluşii născuţi prematur

Comunicat de presa - Mângâieri calde pentru bebeluşii născuţi prematur

Peste 20.000 de bebeluşi se nasc anual înainte de termen în România, numărul lor fiind într-o alarmantă creştere. Din nefericire, echipamentele medicale insuficiente reprezintă încă o problemă des întâlnită în spitalele din România, iar acest lucru cauzează tot mai multe decese în rândul bebeluşilor născuţi prematur.

În acest context, BeKid – unul dintre cele mai mari magazine online din România pentru bebeluşi şi copii – a decis ca un procent de 10% din profit să fie direcţionat către bebeluşii care au mare nevoie de sprijinul
nostru şi care se luptă din răsputeri să rămână în această lume. Astfel, micuţii născuţi în condiţii normale şi care se bucură de copilăria lor, vor învăţa o lecţie foarte importantă: compasiunea faţă de semenii lor care au avut mai puţin noroc.

“Împreună cu mămicile şi tăticii care obisnuiesc să cumpere jucării şi alte produse pentru copiii lor din magazinul nostru online, am decis ca o parte din bani să fie direcţionaţi către bebeluşii care au foarte mare nevoie de noi. Numărul mare de decese ale bebeluşilor prematuri este o problemă reală, care se acutizează de la an la an. Chiar şi în familie am avut un caz de copil născut prematur şi ştim cât de importantă este solidaritatea şi compasiunea. Este timpul să luăm atitudine, să luptăm pentru a le oferi o şansă la viaţă. Speranţa lor de a trăi ţine strict de incubatoare, echipamente medicale care lipsesc cu desăvârşire din multe spitale din România. Anul acesta, la fel ca anul trecut, toţi banii colecţionaţi îi vom folosi pentru cumpărarea de incubatoare pentru Spitalul Judeţean din Sibiu. În anii următori, vom extinde această campanie şi către alte spitale din ţară”, declară Iulian Ghişoiu, General Manager al BeKid.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu