marți, 18 aprilie 2017

Set dalti sculptura

Set dalti sculptura

Stau uneori si ma minunez de ceea ce se mai comercializeaza prin intermediul mediului online romanesc. Asadar, set dalti sculptura, este produsul care mi-a atras atentia, pe site-ul www.colorit.ro, si m-au facut sa ma minunez.
Aceste unelte, dalti pentru sculptura in lemn, folosite de oamenii cu talent, sunt parte din accesoriile necesare realizari unei lucrari de arta.
Colorit.ro, este un magazin mai special, destinat celor care au hobby-uri precum: sculptura, pictura, grafica, olaritul, etc. Produsele comercializate sunt de foarte buna calitate, ale unor marci cunoscute precum: Pintura, Faber-Castell, Lukas, Cameleon, MTM sau Sennelier.


Acum, poate ca eu ma minunez de aceste unelte si accesorii:  set dalti sculptura sau asa cum sunt grupate pe site, in dalti pentru sculptura in lemn si pentru faptul ca, printre hobby-urile mele, nu se numara niciunul din cele care folosesc aceste produse. Nu pictez, nu am sculptat niciodata in lemn sau piatra, sunt un non-talent, altfel as fi stiut ca cei de la Colorit.ro activeaza pe aceasta piata de peste 20 de ani.


De ce trebuie sa alegeti magazinul online www.colorit.ro?

La colorit.ro, o comanda ce depaseste suma de 300 de lei, va beneficia de transport gratuit. Asa ca, cei care au hobby-uri isi pot achizitiona mai multe unelte si accesorii pentru care nu vor mai plati transportul.

Exista posibilitatea de a returna un produs care nu corespunde asteptarilor, intr-un termen de 30 de zile.

Daca cumperi sau daca faci recomandari, vei castiga puncte atunci cand dai like sau share pe retelele sociale. In plus, exista o categorie speciala destinata promotiilor.

Colorit.ro, este unul din putinele magazine specializate in asemenea produse: dalti pentru sculptura in lemn, materiale pentru pictura, instrumente de scris sau carti de colorat!

Nu inchei fara sa va mai spun un lucru. In afara de cunoscutul sculptor Constantin Brancusi eu, nu am mai auzit de alt sculptor roman celebru. Sa nu dati cu "pietre" in mine ca sunt sincer.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu