miercuri, 12 aprilie 2017

Cadouri de paste



Cadouri de paste. Cosuri de paste

 Printr- o simpla cautare prin intermediul motorului de cautare google, tastand cadouri de paste online de la Debonaire. De ce am ales in acest an Debonaire?




De ce cosuri de paste de la Debonaire?

In primul rand n-am avut timp sa merg prin magazine si am decis ca anul acesta voi cumpara, din timp, cadouri de paste online.

Priviti fotografia cu cosuri de paste, pe care v-am atasat-o. Este un cadou paste, simplu, dar darunidu-l va primi apreciere.

Preturile celor de la Debonaire sunt cele mai mici. Pentru un cos cadou paste eu am ales Accente Romanesti. Un cos alcatuit din:
 -vin rosu sec Merlot Rapsod Ceptura din Cramele Rotenberg de 750ml;
 -un cozonac traditional cu nuca si cacao de 600 grame
 -un borcan de miere cu nuca si merisoare, de 230 grame, din Stupina Taina Vie Iasi
 -pricomigdale cu nuca AnaPan- de 50 grame
 -un ou incondeiat de mesteri populari din Bucovina


In trecut, atunci cand nu exista internetul, cumparaturile de Paste, ca si cele de Craciun, erau o obligatie neplacuta. Aglomeratie in magazine, in piata si in trafic. In plus, ca sa faci un cos de paste, pe care sa-l oferi cadou, iti trebuiau idei si putina imaginatie.
Acum, prin intermediul site-urilor si a magazinelor online, dupa cum va aratam in fotografia atasata, ideile si imaginatia celor de la Debonaire, rezolva orice solicitare. Fie ca vorbim de cosuri de paste pentru cei apropiati, fie ca  vorbim de firme ce ofera un cadou paste, angajatilor si colaboratorilor.

Acum, nu inchei, fara sa nu va invit, sa cititi un articol interesant desepre Cadouri de Paste pentru angajati si parteneri de afaceri ai firmei dumneavoastre.


Un comentariu: