sâmbătă, 25 martie 2017

Service auto Bucuresti

Service auto Bucuresti 

Unde gasim un service auto non stop, in Bucuresti? Aceasta ar fi prima intrebare. Cea de-a doua, care este cel mai bun service auto din Bucuresti.?
Sigur ca acest articol este destinat service-urilor auto. Iar, legat de existenta unui service auto non stop Bucuresti, pot spune ca pana la descoperirea in online, a service-ului autohut.ro, eram foarte sigur ca la noi nu exista asa ceva.
Asadar, in Bucuresti exista un service auto, la care se poate apela si cu ajutorul telefonului sunand la numarul: 0377 100 946.

Acum, stiti si voi ca si mine, ca orice masina se strica, iar repararea ei devine o problema daca nu alegem cel mai bun service auto. Ca ne place sau nu, trebuie sa cautam informatii despre service, pentru a stii, pe mana cui ne lasam masina. Cunosc destui proprietari de autoturisme care au avut probleme din cauza reparatiilor prost executate si au fost nevoiti sa mearga din nou la service, dupa o perioada foarte scurta. Nu mai vorbesc de situatiile in care au fost umflate facturiile.
Sa revin, totusi la service-ul auto, Autohut.ro.


De ce sa alegi service-ul Autohut.ro?

Pentru ca in atelierul Autohut, din zona Piata Salajan, de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 110, se poate monta orice piesa auto.
Pretul manoperei este unul destul de mic in comparatie cu alte service-uri auto din Bucuresti.
Atat pentru piesele achizitionate din magazinul online www.autohut.ro, cat si pentru manopera, exista garantie completa.
La Autohut, personalul este calificat si bine instruit.


Ma intrebam si va intrebam, la inceputul aricolului, daca stiti care cel mai bun service auto din Bucuresti ? Eu, navigand prin mediul online am gasit service-ul auto amintit mai sus, iar recomandarile, despre Autohut.ro, ma indreptatesc sa spun, ca este un service auto foarte bun. Raportul calitate/pret este excelent. .

Daca va pregatiti pentru o revizie a masinii sau pentru remedierea unei defectiuni aparute in timp, service-ul autohut.ro este de incredere. Termenul in care se realizeza reparatia nu este mare.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi buna!

Un comentariu: