vineri, 24 martie 2017

Mergi hotarat inainte!

Pe orice drum o iei in viata vor fi oameni care te vor critica, care te vor urî, care nu vor crede in tine, oameni care vor dori sa te traga in jos. Indiferent ce vei face, oricat de bune ar fi intentiile tale, se vor gasi voci care sa te conteste.
Nici nu trebuie sa iti bati capul cu motivele pentru care fac asta: invidie, negativitate proprie, sentimente de inferioritate, perceptie diferita asupra lumii, frustrare s.a.m.d. Nu conteaza de ce, important este ca tu sa fii constient ca vei da peste astfel de atitudini si sa inveti sa le ignori.

Cand tu stii ca drumul pe care esti reprezinta visul tau, cand ceea ce faci izvoraste din credintele si convingerile tale, cand simti implinire si bucurie la fiecare pas, nu te lasa influentat de nimeni.
Nu accepta critici de la persoanele care nu sunt modele de reusita intr-un anumit domeniu. Nu te lasa influentat si abatut de la calea ta de vocile care exprima negativitate sau indoiala. Respecta-le parerea, chiar daca nu rezonezi cu ea si chiar daca observi ca intentiile sunt negative (pentru ca ele sunt expresia propriei lor alcatuiri interioare si tu nu vei putea sa schimbi asta). Nu iti pierde vremea sa le explici si nu iti irosi energia in lupte inutile.
Tu doar mentine-ti focalizarea si investeste-ti toata energia si resursele in visul tau, in calea cu care rezonezi si pe care ti-ai ales-o ascultand de vocea ta interioara. Cu fiecare pas vei deveni mai sigur pe tine, vei invata din greselile tale si te vei simti din ce in ce mai implinit.
Mergi hotarat inainte!
sursa: Ursula Sandner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu