vineri, 10 martie 2017

Dosarul ANRP 4 a fost restituit

Dosarul ANRP 4, cu Crinuta Dumitrean, a fost restituit de ICCJ la DNA pentru ca este praf. E plin de contradictii si din cele spuse de procurori nu se poate discerne cine ce a facut. Crinuta Dumitrean, insa, gravida in luna a opta, a fost bagata in arest preventiv la cererea DNA pt a arata poporului ca justitia functioneaza. Judecatoarea Mariana Ghena, care acum e presedinta CSM, a bagat.o in arest pe motiv ca nu recunoaste fapta. Procurorul DNA de sedinta a spus atunci ca de aceea a ramas Crinuta gravida cu 8 luni in urma ca sa se sustraga de la ancheta, care inca nici nu incepuse.

Am fost printre putinii care am ridicat vocea in decembrie 2015 si am spus ca ce se intampla in acel caz e un abuz similar cu tortura. Multi m.au atacat si injurat, spunand ca tin partea coruptilor, insa pana la urma s.a dovedit ca am avut dreptate.
Unii din presa Noii Securitati pe care ii vedeti ca se dau mari aparatori ai statului de drepti instigau public la linsaj impotriva lui Dumitrean.
Ia vedeti.i daca acesti ticalosi zic azi ceva.
Prin decizia luata de judecatoarea Ghena, de a baga in puscarie o femeie gravida in luna a opta pt ca nu a recunoacut o fapta pt care nici nu a fost judecata, ar trebui nu doar sa fie exclusa din magistratura, ci sa fie judecata pt tortura si tentativa de omor impotriva unui om nenascut. In schimb, acest judecator cu apucaturi staliniste, e presedinta CSM, organism care ar trebui sa garanteze independenta justitiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu