miercuri, 22 martie 2017

Creditul bancar. Credit nevoi personale

Creditul bancar. Credit nevoi personale

Creditul in Romania! Despre credite si banci eu, am mai scris, dar revin cu informatii noi, despre un credit online de la extrasimplu.ro, pentru voi, cititorii acestui blog.
Avand un potential mare de crestere si de dezvoltare a activitatiilor bancare, atat pe segmentul clientilor persoane juridice, cat si pe cel al persoanelor fizice, pe termen mediu si lung, dupa anul 1989, la inceputul perioadei de tranzitie, in activitatea bancara din România, s-au produs o serie de schimbari esentiale printre acestea numarandu-se si aparitia unor noi instrumente bancare numite: credit rapid, credit nevoi personale, credit online, etc.

Persoanele care doresc sa contracteze un credit nevoi personale ar trebui sa fie foarte atente la marja pe care o are banca, deoarece aceasta este cea de-a doua componenta a dobanzii si in momentul actual este mult mai mare decat indicele euribor.
Pentru credite persoane fizice, exista in online un site: extrasimplu.ro, care te ajuta sa-ti faci calculele. Acolo gasesti oferta ideala pentru contractarea rapida a unui credit online.

Site-ul iti ofera posibilitatea unor imprumuturi rapide cu sume cuprinse intre 200 si 2.000 de lei si ca noutate poti aplica online. Asta nu inseamna ca esti scutit de un drum pana la banca, dar cel putin ai idee despre ce vrei!
Stiu, ca sunt foarte multi tineri care doresc sa-si cumpere mobila, spre exemplu! Sansele sa-si poata lua cu banii jos, sunt foarte reduse si atunci se poate apela la o solutie bancara de tipul: creditul pana la salariu.

De ce ExtraSimplu?


-se poate aplica si cu o copie dupa cartea de identitate, plus un extras de cont;
-pentru a beneficia de credite rapide trebuie ca varsta sa fie cuprinsa intre 18 si 75;
-creditul se poate rambursa si inainte de scadenta; nu se va plati taxe sau comisioane suplimentare;
-daca ai probleme cu ratele, poti apela la un numar de telefon special: 021.9258, pentru a gasi o solutie cu cei de la banca;

Ca o concluzie: cand va hotarati sa luati un credit, indiferent de unde si ce fel, trebuie sa va informati bine, ceea ce scriu eu sunt doar pareri personale, nu sunt sfaturi pentru a face imprumuturi rapide..

Un comentariu:

  1. Extrasimplu...pare simplu, sper sa fie si asa in realitate.
    Ms. de informatie!

    RăspundețiȘtergere