marți, 14 martie 2017

Centrale termice Ferroli

Centrale termice Ferroli 


Doua motive pentru care trebuie sa alegi o centrala termica Ferroli 25 kw Bluehelix Tech 25.


Cum bine stiti, o centrala Ferroli, nu mai reprezinta, azi, un lux, ci o sursa convenabila si eficienta pentru incalzirea unei locuinte si producerea apei menajere. O centrala termica Ferroli 25kw Bluehelix Tech 25, este usor de achizitionat, de pe site-ul www.berluni.ro, printr-un simplu click.


Asadar, primul motiv pentru achizitionarea unei centrale termice Ferroli il reprezinta pretul. Pe site-ul Berluni, o centrala termica pe gaz in condensatie, prevazuta cu un panou de comanda digital, se gaseste la un pret de 3.774 lei, cu TVA. Este o centrala ce poate fi folosita atat pentru incalzire, cat si pentru prepararea apei calde menajere. Este pe gaz, cu o emisie de noxe scazuta.

Al doilea motiv, il reprezinta, in opinia mea, costul scazut de intretinere si confortul maxim pentru proprietarul unei locuinte. O centrala Ferroli 25kw Bluehelix Tech 25 C, prevazuta cu termostat ambiental, ofera temperatura dorita in toata locuinta.


Centrale termice Ferroli pret

Spuneam la inceputul articolului, ca in ultimii ani, preturile pentru centrale termice au scazut, de aceea tot mai multi proprietari de locuinte pot sa-si permita achizitionarea lor. Concurenta pe aceasta piata a dus la diminuarea costurilor si scaderea preturilor.

Ferroli, este o companie italiana cu experienta in domeniul incalziri si climatizari. Produse marca Ferroli sunt fabricate in conformitate cu noile tehnologii, din aceasta piata si au un raport pret-calitate, excelent.

De ce sa alegi magazinul Berluni?

Berluni, ofera servicii complete, de la livrarea produsului si pana la montarea lui, service si garantie;
Pentru ca au peste 1500 de centrale termice si boilere montate;
Pentru ca detine autorizare ISCIR, dovada calitati si sigurantei in exploatare;
Produsele achizitionate din magazinul online Berluni ( www.berluni.ro), sunt in ambalaje originale insotite de bon fiscal, chitanta, certificatul de garantie si instructiunile de utilizare.
Livrarea se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul unei firme de curierat: Fan Curier sau Urgent Cargus;

Pentru asistenta tehnica, service-ul este functional de Luni pana Vineri, intre orele 9. 00 - 18. 00, iar numarul de telefon, la care puteti suna este: 0757 075 348.

Un comentariu: