vineri, 3 februarie 2017

Proiect dedicat femeilor-antreprenor din România

Proiect dedicat femeilor-antreprenor din România


Bianca Tudor: “Peste 6.000 de femei au revoluţionat mediul de afaceri din România şi au uimit Europa”

Femeile din România sunt mai independente ca niciodată, iar multe dintre ele şi-au luat inima în dinţi şi au pătruns în dura luptă din mediul de afaceri, până mai curând dominată de bărbaţi. Succesul româncelor a fost atât de mare încât acestea s-au unit într-o comunitate naţională care înglobează peste 6.000 de femei de afaceri, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, la conferinţe din România, Portugalia şi Marea Britanie.

Este vorba de ELITE Business Women, o reţea naţională care a reunit cele mai performante femei-antreprenor din România şi care încurajează, prin intermediul conferinţelor, workshop-urilor şi training-urilor, şi alte doamne să îşi valorifice ideile în afaceri.

Mai mult decât atât, ELITE Business Women a lansat, la începutul anului 2017, “Media Kit pentru IMM-uri”, un proiect unic în România, menit să promoveze, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos. Proiectul reprezintă un instrument de promovare online, care înglobează acţiuni precum e-mail marketing, crearea de conţinut pentru articole de promovare în online, promovare targetată prin Social Media şi în motoare de căutare, testimoniale şi bannere de promovare online. Prin intermediul acestui proiect, beneficiarii vor avea acces la un public format din antreprenori, manageri, freelanceri, persoane în funcţii de conducere în companii multinaţionale, vor primi consultanţă gratuită şi un plan de promovare online şi offline din partea organizatorilor.

“Elite Business Women este o dovadă vie a faptului că promovarea targetată în online și în offline îţi crește afacerea, îți creează o identitate și, în cele din urmă, un brand personal și al companiei.Online este viitorul, legăturile online au devenit la fel de comune precum contactul telefonic, prezența în acest mediu fiind o carte de vizită a companiei” afirmă Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Femeile-antreprenor se pot afilia reţelei Elite Business Women şi pot deveni beneficiari ai proiectului “Media Kit pentru IMM-uri”, accesând website-ul www.elitewomen.org.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu