luni, 13 februarie 2017

Nu ma prezint la referendum!

Eu NU accept hachițele costisitoare ale Instigatorului din Dealul Cotocenilor! Câți copii bolnavi am putea SALVA cu 50.000.000 de EURO?!? ...Singurul răspuns RAȚIONAL și UMAN pentru solicitarea lui este refuzul meu de a ma prezenta la acest referendum. 

A vrut să facă pe deșteptul anunțând referendum pe tema "grațierii". La scurtă vreme, i s-a transmis că NU era chiar așa deștept și că nu îi permitea Constituția inițierea unui astfel de referendum. Ca să salveze aparențele și să arate că... "deșteptul" nu cedează nici când e picat din orice realitate, Insul din Deal a zis că face totuși referendum și că ne va întreba dacă mai vrem... "luptă anticorupție". ...Mult prea scumpe FIȚELE acestui personaj INUMAN!
P.S. 1. Cum să votezi, favorabil sau nefavorabil, dacă nici măcar nu ți s-a spus cum va suna întrebarea!?!
        2. Nu am vazut pe acest ins s-a fie preocupat de traiul romanilor, de sanatatea lor si de starea Romaniei.

6 comentarii:

  1. Oricum nu am de gand sa votez o asemenea ineptie. Cred ca este singurul mod sa-i dam peste bot

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu am spus ca acest Referendum trebuie platit de cel care il doreste, de Johannis. Nu este prevazut in Buget, nu avem bani pentru distractiile lui. S-a distrat destul pe seama poporului. De cand estela Palatul Cotroceni s-a umflat, s-a plimbat , s-a distrat , toate acestea pe seama noastra. Munca a uitat-o , datoria a uitat-o, este cel mai nesimtit presedinte(nu pot scrie cu litera mare) din istoria Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ce să votăm?. Ei o sa facă ce stiu ei mai bine. Mai bine ar face un referendum pe răspunderea magistraților.

    RăspundețiȘtergere
  4. Referendumul a fost aprobat, romanii patrioti il vor boicota!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl boicotăm dar ...păcat de bani! Câte nu se puteau construi cu 60 mil. euro?

      Ștergere
  5. chiar daca avizul era negativ referendumul tot ar fi avut loc.avizul Parlamentului e doar consultativ.Optiunea mea pt acest referendum e de neclintit-boicotarea

    RăspundețiȘtergere