marți, 10 ianuarie 2017

Schimba-ti cu adevarat viata

Este asa cum este. Nu altfel. Oricat de multa energie investesti in autoamagire, iluzie, sperante desarte si asteptari nerealiste, nu poti sa schimbi ceea ce este acum.
Insa, daca ti-ai da voie sa deschizi ochii si sa scoti capul din nisip, ai putea sa vezi si sa accepti realitatea. Si apoi poti sa cauti solutii, sa le gasesti si sa le pui in practica ca sa schimbi ceea ce este acum.

Sanatatea mintala si cea vitala se bazeaza pe adevar si ratiune. Autoamagirea, iluziile si minciuna in care aleg sa traiasca oamenii sunt cele care ii indeparteaza de solutiile prin care intr-adevar viata lor ar arata asa cum isi doresc.
Sa bagi mizeria sub pres, sa ignori ca este acolo si sa ii mai pui si o panglica roz... nu este o strategie viabila pe termen lung. Mizeria se va tot acumula si tot va fi nevoie ca la un moment dat sa te ocupi de ea.
Fie ca este vorba despre felul in care gandesti si traiesti, fie ca este vorba de relatiile tale, de activitatile tale de zi cu zi... nimic nu se schimba doar pentru ca tu alegi sa ignori, sa intorci capul de la ele sau sa te minti ca nu este asa.
Pentru sanatatea ta psihica, pentru felul in care vrei sa arate viata ta, accepta adevarul si foloseste-ti ratiunea. Da, uneori adevarul nu este comod si doare. Dar mult mai mult vei suferi daca continui sa te minti.
Deschide ochii, accepta si apoi schimba-ti cu adevarat viata!
sursa: Ursula Sandner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu