vineri, 20 ianuarie 2017

Lia Bugnar, produsul noii-securitati romanesti


După ce i-a numit proști pe votanții Gabrielei Firea, în campania electorală de la alegerile locale, regizoarea Lia Bugnar a transmis un mesaj dur despe Liviu Dragnea.


Într-un mesaj public către Dan Chișu, Lia Bugnar i-a transmis acestuia că poate scrie ceva și pentru președintele PSD ca să dispară precum regretații Mircea Albulescu și Ion Besoiu.

"Dan Chisu, nu stiu cum ai facut ca l-ai distribuit pe domnul Albulescu in rol principal in filmul tau si, dupa aia, s-a dus. L-ai distribuit pe domnul Besoiu in filmul tau, altul n-a mai facut. S-a dus. Ma gindeam ca ne-ai putea face un pustiu de bine sa scrii ceva si pentru Dragnea", a scris anonima regizoare Lia Bugnar pe pagina sa de Facebook.

PS. Bugnar are nevoie de un consult medical specializat. Sa doresti sa moara cineva doar ca nu iti place tie, mi se pare infiorator mai ales pentru cineva care se cred actor sau om de cultura.

3 comentarii:

  1. Vasile Tanasescuianuarie 20, 2017


    nea Chisule nu poti scrie ceva si pentru lia bugnar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta de ce religie o fi, ca un om normal si crestin NU doreste moartea cuiva. Cata nesimtire...cica e femeie. Nu e frica ca o bate Dumnezeu pentru astfel de ganduri?

      Ștergere
  2. O PSIHOPATA SI CRETINA SI JALNICA!

    RăspundețiȘtergere