miercuri, 25 ianuarie 2017

Florin Bădiță, tanarul SECURIST?

Florin Bădiță, DA este cel care a organizat evenimentul cu scoaterea pantalonilor în metrou, dar și manifestațiile din a treia zi de după Colectiv care, ca și la cele de săptămîna precedentă sau la cel din vară despre Gabriel Oprea. Toate aceste evenimente au în comun faptul că nu s-au dat amenzi protestatarilor , cum așa :incalci niște reguli civice și te sutești de răspundere ? Florin Bădiță nu are alt trecut civic decît organizarea de events pe diferite cauze de genul celei cu panatlonii și a intrat în atenția presei cînd s-a întîlnit cu un reporter de la Adevărul la un training organizat de el contra manipulării online în anul 2014. Același reporter l-a descris apoi ca pe scînteia manifestațiilor de la Colectiv care au dus la căderea lui Victor Ponta. Cîți alți hispsteri care au însă acces la date din Ministerul Justiției sunt analiști de date fără studii în date și au stabilit conexiuni strategice cu ONG-uri ca RISE, Expert Forum ş.a.m.d.?

A avut acces liber la datele din Ministerul Justitiei, desi individul nu are studii de specialitate?! M-am intrebat de ce autoritatile nu-i amendează pentru proteste neautorizate? De ce li se permite sa se erijeze in Dumnezeii nostri? 

Protestele din ultimele zile au scos în stradă mulți oameni îngrijorați de posibilitatea amnistierii unor cazuri celebre de corupție, ca și multe persoane din USR și ONG-uri. Ele au fost promovate de Hotnews.ro. Digi24 și Moise Guran.


sursa: Leoncio Leonhard

Un comentariu:

  1. Dar dupa cum arata fata luiii... cred ca nu e la prima a"batere", cred ca a mai luat-oo el... !

    RăspundețiȘtergere