miercuri, 28 decembrie 2016

Mituri din lumea SEO

Exista multe teorii si multi "specialisti" care-si dau cu parearea privind tehnicile seo care functioneaza si ba. Nereusind inca sa testez tot ce imi doresc in materie de seo, am mai multe nedumeriri. Probabil sunt si alti colegi care au intapinat aceasta problema. Voi incepe cu primul mit personal, iar daca raspunsul o sa fie unul nesatisfacator(pentru mine), voi testa chiar eu si voi posta aici rezultatul.



Primul Mit: Sunt afectate poztiile din motoarele de cautare ale unui site sau site-uri daca este schimbat ip-ul dedicat, intr-unul nededicat al site-ului care trimit link-uri spre celelate site-uri?

Va invit sa raspundeti sau sa postati propriile mit-uri(nedumeriri) din aceasta minuata lume Seo



Un comentariu:



  1. 1 Intrebarea ta nu mi-e prea clara, asta vrei sa intrebi: cand schimbi IP-ul dedicat al unui site cu unul nededicat, pierzi din linkjuice-ul aduse de linkurile catre site? La intrebarea asta raspunsul este nu, linkurile vin catre adresa URL a site-ului, nu catre adresa IP. E posibil sa pierzi ceva in ochii lui Google daca downgradezi de la IP dedicat la shared, dar aici nu am experienta ca sa imi dau cu parerea.

    RăspundețiȘtergere