miercuri, 14 decembrie 2016

Este viata ta, lupta pentru ea!

Iti doresc sa vina acea zi din viata ta in care te vei satura de minciuna si iluzia pe care ti le-ai creat si in care traiesti fara sa faci nimic pentru a schimba ceva.
Iti doresc sa spui stop tuturor relatiilor disfunctionale si toxice - fie ca este vorba de familie, partener de cuplu sau prieteni, sa incetezi sa te mai lasi mintit, amagit, manipulat, folosit sau sa te mai amagesti ca daca lasi mult de la tine "va fi bine" candva.
Iti doresc sa vina ziua in care constientizezi ca mare parte din viata ta o petreci la un serviciu sau avand o activitate lucrativa, iar daca nu-ti place ceea ce faci, o treime din viata ta inseamna distres, frustrare, neimplinire, blazare, nefericire.

Iti doresc sa vina ziua in care iti vei da seama ca sanatatea ta fizica si psihica depind de felul in care ai grija de corpul si de mintea ta - de gandurile pe care le ai, de emotiile pe care le simti, de hrana pe care o mananci si de stilul de viata pe care il duci.
In acea zi iti vei ridica valul de pe ochi. Aceea va fi ziua in care vei incepe cu adevarat sa traiesti, vei depasi confortul pe care ti-l da starea de victima neajutorata si vei prelua fraiele destinului si vietii tale.
In acea zi, vei incepe sa te iubesti, sa te respecti si sa te pretuiesti pentru ca vei constientiza ca de alegerile si deciziile tale depinde, in proportie de 100%, felul in care arata viata ta.
Parintii tai, prietenii tai, partenerul de cuplu, serviciul, sanatatea ta, tara in care traiesti. Toate acestea isi pun amprenta asupra ta, insa este decizia ta in ce fel te raportezi la ele.
In acea zi, cand vei spune stop, poate te vei simti coplesit de toate schimbarile pe care este necesar sa le faci. Poate te vei speria si vei avea tendinta sa te refugiezi inapoi in zona ta de cunoscut. Poate vei spune "e prea greu" si vei vrea sa renunti.
Dar, daca vei face asta in acea zi, vei incepe sa mori cate putin in interior... oare nu este asta "prea greu"?
Este viata ta, lupta pentru ea!
sursa: Ursula Sandner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu