luni, 19 decembrie 2016

Afise. Sfaturi pentru promovare

Afise de printat

Oare mai exista oameni care citesc afise? Sa faci un print afise mari, mai este rentabil? Doua intrebari pe care mi le-am pus, dupa ce am vazut in oras afisele electorale. Campania a trecut, dar afisele au ramas.
In contextul amintit, sa alegi un afis, cu un mesaj potrivit este foarte important, informatia ajungand usor la oamenii care il vor vedea.
Acum, daca aminteam de afisele din campania electorala, nu stiu cat au contribuit ele in rezultatele partidelor la alegeri, dar prezenta lor cred ca a atras atentia.


Print afise la HeadPrint

De vreo 10 ani, cei de la HeadPrint, realizeaza afise (print afise) si impanzeste tara cu ele. Produsele lor fiind de calitatea au adus rezultate foarte bune miilor de clienti care au apelat la serviciile de print afise. Multi dintre ei devenind fideli si relatiei speciale pe care cei de la HeadPrint o construiesc cu fiecare client in parte.


Sfaturi pentru promovarea prin afise. Pret afise

1. Fie ca doriti afise sau pliante, in mod clar, alegerea mesajului este principala preocupare. Publicul tinta trebuie sa primeasca un mesaj simplu si foarte clar, pentru a putea contabiliza beneficiile campaniei publicitare.

2. Daca este vorba de o campanie a unei firme, trebuie neaparat sa tineti cont de logoul companiei. Acesta trebuie sa fie prezent pentru a sublinia identitatea brand-ului. Trebuie sa ramaneti in memoria clientului nu doar datorita mesajului.

3. Realizarea unui afis de catre profesionisti, cum sunt cei de la HeadPrint, chiar daca traim in era internetului si a comunicarii online, va fi un produs pe care consumatori il vor aprecia.

4. HeadPrint, construieste mesaje usor de inteles. Afisele si textele mesajelor, au culori si grafica care dau credibilitate companiei dumneavoastra. Cu ajutorul profesionistilor rezultatele vor fi rapid vizibile.


Pentru alte sfaturi, idei de afise si postere articolul de pe 3sfaturi.wordpress.com, cred ce este foarte bun.

Din minunata blogosfera romaneasca va doresc cati mai multi clienti!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu